keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Mitä tapahtui vuonna 2013

Kiitos lukijoille ihanasta vuodesta!:)


Pieni koonti postaus meidän vuodesta ja mitä se piti sisällään. Kirjoitin tämän postauksen jo eilen paria kappaletta vaille valmiiksi. Kun seuraavan kerran avasin bloggerin oli teksti hävinnyt. Hyvä alku vuodelle...
Tavoitteet vuodelle 2013 olivat siis tällaiset:

Toko
1. Alon liikkeet kilpailu kuntoon.                 
2. Käydä muutamat möllitokot.
3. Korkata meidän ensimmäiset kokeet.
4. ALO1

Tokossa saatiin liikkeet kuntoon, käytiin kolmet möllit ja päästiin korkkaamaan viralliset lokakuussa.
ALO1 jäi saamatta mutta pitäähän sitä jotakin hauskaa jättää tällekkin vuodelle. Nyt harjoitellaan ahkerasti palkkaamattomuutta ja lähdetään kokeilemaan kokeita maaliskuussa.

Rallytoko
1. Saada ALO-liikkeet kuntoon.
2. Päästä kisaamaan jos ehditään.

Ei saatu kaikkia liikkeitä kuntoon mutta hyvät perustat on kaikille liikkeille. Maahan ja kierrä koiran ympäri sekä istumaan, kierrä koiran ympäri ovat vaikeat palat mutta samalla, kun ne treenataan tokossa kuntoon niin ne parantuvat myös rallytokossa. Ehkä me päästään kisaamaan lajin virallistuessa toukokuussa tai ehkä ei...

Muuta:
1. Käydä väh. viidet mätsärit.
2. Opetella muutamia hauskoja temppuja.
3. Tavata uusia koiria ja ihmisiä.

Käytiin visiin neljät mätsärit eli tavoitteeseen ei ylletty mutta ei ne mätsärit meille niin tärkeitä ole. Ne mitkä käytiin oli hauskoja, Gloria meni upeasti ja tottakai hurmasi tuomareita!;) Tuloksia tuli SIN3, PUN4, PUN2 ja sitten vielä toinen SIN3. Meidän mätsärit meni siis hieman liian hyvin, koska taidettiin sijoittua kaikissa missä käytiin... Hyvä Gloria!;)

Temppuja opeteltiin vain pari mutta hauskuutettiin itseämme vanhoilla tempuilla. Uusia temppuja oli mm. sukat pois ja nouto jos sitä nyt tempuksi voi sanoa... Lisäksi harjoiteltiin muutaman tempun alkeita mutta ne eivät valmistuneet täysin...

Tavattiin paljon uusia ihmisiä ja koiria. Saatiin monia kavereita ja tuttuja.  Kiitos kaikille ihanasta vuodesta!<3


Tavoitteet vuodelle 2014:

1. Pää tavoite olisi pitää Gloria terveenä ja hyvin voivana. (Ei niin paljon ell. käyntejä kuin viime vuonna)
2. Tokossa olisi tavoitteena saada TK1 ja päästä kokeilemaan avoa loppuvuonna. (Sekä tietty pitää hauskaa treenien yhteydessä)
3. Rallytokossa olisi tavoitteena kisata rennolla mielellä mölleissä ja virallisissa tilanteen mukaan!
4. Kokeilla koiratanssia, jälkeä ja retkeilyä.
5. Saada jälleen lisää koirakavereita ja löytää Glorialle leikkikaveri. (Gloria on aika tarkka seurastaan... Se tykkää usein pidättyväisistä pienistä uros koirista (joskus myös nartuista) jotka kuitenkin lähtevät mukaan leikkiin, kun se pyytää. Tähän asti on tavattu koiria laidasta laitaan mutta yksikään koira ei ole vielä ollut täydellinen leikkikaveriksi...)
6. Pitää huolta lihasten ja kehon huollosta eli käynti fyssarilla/hierojalla voisi olla paikallaan. Lisäksi seuruun vastapainona temppuja toiselle puolelle niin, että keho on notkea molempiin suuntiin.




2 kommenttia:

  1. Olettekos westiekerhon jäseniä? Jos olette, niin ilmoita ihmeessä äkkiä (huomenna viimeistään pitää olla postileima) teidänkin tokotulos Vuoden tokowestie-kisaan, niin mekin tehdään, ettei ne käy osallistujien puutteen vuoksi käyttöwestiepalkintoja lopettamaan...

    VastaaPoista
  2. En ehtinyt liittyä jäseneksi tälle vuodelle... Tarkoitus oli mutta se vähän jäi. Tälle vuodelle olen liittymässä joten pitääkin ottaa ensi vuonna asiakseni ilmoittaa tulevan suoden tokotulokset.

    VastaaPoista