maanantai 20. tammikuuta 2014

Maneesilla treenaamassa 18.1.

Suttukuono<3


Lauantaina päästiin Annikan ja Annikan äidin mukana tallille aikomuksena treenata hieman lämpimämmässä ja lumettomassa maneesissa. Ulkona oli kova pakkanen ja ilta oli täysin pilvetön eli hyvin kylmä oli lämpimästä pukeutumisesta huolimatta... Gloriallakin oli villapusero ja sen päällä vielä kevyt fleecevuorinen takki.

Kun saavuttiin paikalle huomattiin, että maneesissa oli ratsastajia joten käytiin aluksi lenkillä. Glorialla ei ensimmäistä kertaa koko talvena ollut kylmä eikä neiti edes nostellut tassujaan. Välillä viipottelija katosi kokonaan näkyvistä, kun oli niin pimeää. Hevosten lantakikkareet kiinnostivat toki paljon ja koska niitä ei saanut maistella niin sitten niitä piti haistella ja tottakai tartuttaa ihana aromi omaankin turkkiin. Lenkin jälkeen katseltiin, kun Annikan äiti ratsasti ja juotiin lämmintä kaakaota.:) Gloria alkoi tässä vaiheessa olla jo todella kylmissään ja mun varpaat oli tunnottomat...

Vihdoin päästiin sitten treenaamaan mutta varpaat ja kädet jäässä oli pahin treeni innostus kadonnut. Otin yhden seuruun ja kokeiltiin merkille menoa vieraassa paikassa mutta muuten ei tehty mitään. Vähän juoksenneltiin maneesia ympäri... Lopulta päätettiin jättää treenamiset sikseen ja yrittää maneesitreenejä joskus keväällä uudelleen. Tällaisella pakkasella ei treenaa hullukaan... Loppuaika istuskeltiin loimihuoneessa jossa oli iiihanan lämmin.














Ja koska lauantaista ei otettu opiksemme niin mentiin jäätymään treeneihin myös sunnuntaina. Ei ollut hyvä ajatus sekään. Luultavasti meidän on pakko jäädä ulkotreeneistä talvitauolle sillä jäätymisestä oin nyt saatu tarpeeksi kokemuksia. Hallia jos saisi vuokrattua lähiaikoina niin hieno juttu jos ei niin me treenataan sisällä mitä pystytään. Pieni taukokin tekee ihan  hyvää!;) Kaikki kuvat postauksessa (c)Annika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti