tiistai 4. maaliskuuta 2014

Keväisiä suunnitelmia


Viime keväällä...




Kevät alkoikin tänä vuonna hieman aikaisemmin lämmittää meitä säteillään... Ainakin täällä Keski-Suomessa on ikävän kosteaa ja se teki taas todella inhaa jälkeä meidän neidin allergioiden osalta. Tai no allergioiden ja allergioiden. Juuri oltiin saatu ruokavalio kivalle kuosille ja tassut eivät enää kutisseet. Pari päivää kosteassa ympäristössä ja anturoiden välit punoitti taas. Tätä ihanaa westie arkea.


Keväälle on jo monenlaista suunnitelmaa tehty. Meidän kalenteri alkaa täyttyä kivoista tapahtumista ja monta retkeä on ruksattu kalenteriin. Tulee enemmän juttua sitten tänne bloginkin puolelle. Tänään varailin aikaa tuonne koirauimalaan, kun on yli vuosi edellisestä käynnistä. Saadaan tsekattua neidin uima-asento vielä ennen uimakautta, jotta kelpaa sitten kesällä polskuttaa ja kerätä lihasta.:) Kavereiden kanssa otettiin yhteinen aika niin ei tule niin kalliiksi, Gloria kun ei jaksa edes puoltatuntia polskutella. 15min riittää hyvin saamaan sen täysin piippuun, kun täytyy yhteenputkeen vetää. Ei uskoisi, että se on niin raskasta ellei itse näkisi.

Lisäksi tokon rinnalle on otettu hauskuutukseksi nyt rallytoko, kun aksailu ei käy ja jälki ei ole vielä ajankohtainen. Koiratanssiin ei riitä oma mielikuvitus joten rallytoko vaikutti passelilta ja kaikki seuruu variaatiot ja kieputukset tuo tokoonkin vaihtelua. Tähtäimessä olisi pieni reissu Seinäjoelle toukokuussa, jolloin päästään kokeilemaan kys. lajia mölleihin. Samalla tulee tehtyä ensimmäinen reissu Glorian kanssa junalla. Neiti ei ole ennen junassa ollut, joten jännittävää katsoa mitä se sanoo.

Näiden lisäksi on toko suunnitelmia mutta jos kevät jatkuu kosteana niin allergiat pitää meidät poissa kisakentiltä.  Kuitenkin huhti-toukokuussa olisi tarkoitus päästä kokeilemaan uudelleen ykkösen metsästystä.  Tuntuu kumminkin, että kaikki liikkeet on nyt pahassa jamassa, joten en nyt tiedä miten tässä käy... Toivottavasti valmennus auttaa tässä asiassa sillä en tosiaan tiedä mitä tehdä seuruun ja jäävien kanssa.://  Sunnuntaina vedettiin hyvän mielen seuruu treenit ja lyhyet pätkät meni hyvin. Paikallamakuuta otin häiriössä ja alensin vaatimustasoa rajusti ettei tulisi takapakkia. Nätisti Gloria makasi eikä pelkoa liikkumisesta ollut.

Mätsäreihin ollaan toki menossa, kun niitä tulee. Näyttelyssäkin olisi tarkoitus pyörähtää joskus ihan muuten vaan omaksi iloksi. Tulisi omat trimmaustaidotkin testattua siinä samalla. Ihan trimmaajalla Gloria kävi muutama päivä sitten ja trimmaajan mukaan olin saanut selän ja kyljet pidettyä hyvässä kuosissa. Pää ja rinta on edelleen vaikeita, koska en muista käyttää ohkareita hyödyksi ja pään kanssa Gloria vikuroi aika roimasti. Tässä kumminkin kehitytään kivaisaa vauhtia.:)

Jos kiinnostusta on voisin laittaa myös juttua uusista lenkkikavereista, joita olen kaverin kanssa käynyt kevään mittaa hoitamassa. Jos omistaja antaa luvan voisin kertoa teille herroista lisää. Kyseessä on siis maailman suloisin rotikka poika ja ihana labbis herra. Kunhan saan kuvia ja omistajan luvan niin voisin laitella heistä ja meidän lenkeistä lisää...;)

Glorian kanssa käytiin myös lomalla moikkaamassa  tolleri kaveri Almaa. Hyvin meni lenkki, itsellä hihnat koko ajan solmussa. Alman omistajat eivät olleet kotona, joten kävin siis nappaamassa koirun kotoa ja kierrettiin kivaisa lenkki. Tytöt oli nätisti eivätkä (onneksi) mörisseet toisilleen turhia. Taitaa näiden välinen kireys johtua ihan reviirikiistelystä. Lenkillä menee todella hyvin mutta voi kauhea mikä metakka, kun tullaan jomman kumman pihamaalle. Siinä saa kyllä pidellä kunnolla kiinni. Gloriakin usein hyväksyy kaikki "omalle alueelleen" mutta näiden kanhden välillä on jotain kireyttä. Hyvin kuitenkin meni ja molemmat meni hännät viuhuten edellä koko lenkin.

Alma viime keväällä. En löytänyt kuin nöitä projektityö kuvia.

4 kommenttia:

  1. Muistakee tulla molempiin Kennelkerhon kokeisiin!! Toinen toukokuussa ja toinen kesäkuussa.

    VastaaPoista
  2. Joo tota toukokuun koetta katoinki, kun on ihan synttäri päivänä niin jos tuomari vaikka sen kunniaks antais meille sen ykkösen!;) Mutta joo jos liikkeet on saatu (taas) kuntoon niin varmasti tullaan!

    VastaaPoista
  3. Heippa. Kiva blogi sulla, oon jo pidemmän aikaa käynyt lukemassa, mutten ole kommentoinut tai alkanut lukijaksi. Nyt kun itsekkin kunnostauduin ja tein blogin, tuli lukijaksi ryhtyminen ajankohtaisemmaksi :) Itsellenihän kotiutui juuri pari päivää sitten reilu 8 viikkoinen westie ihanuus Arya. Jos kiinnostaa, voit käydä lukemassa meidän touhuista www.aryanseikkailut.blogspot.com osoitteessa :)

    VastaaPoista
  4. Kiva juttu, kun kiinnostaa. Uusi lukioita on aina kiva saada. Käynpä kurkkaamassa teidänkin blogin, westie blogeja ei koskaan ole tarpeeksi!:)

    VastaaPoista