maanantai 24. maaliskuuta 2014

Viikon duunit tehtynä...




16.3. Sunnuntai

Paikka: Liikuntatalon alaparkkipaikka
Häiriöt: Todella monta koirakkoa oli tällä kertaa eksynyt paikalle.
Mitä tehtiin: Paikallamakuu ja seuruu
Minä: Ihan ok meiningillä, loppulla heitii ärsyynnyksen puolelle ja lopetettiinkin sitten pian.
Kommentit: Gloria teki kivasti. Paikkikset oli häiriöistä huolimatta suhteellisen vakaat. Yhden kerran nousi istumaan, mutta sen jälkeen tehtiin yksi lyhyt paikallamakuu, joka meni hyvin. Tehtiin lyhyitä ja välillä pidempiäkin. Esim. 10s-30s.

Seuruut oli hienoja ja tehtiin lyhyitä pätkiä. Innokkaita ja reippaita. Seuruun paikka oli hyvä ja ei ottanut häiriötä muista koirista!


17.3. Maanantai

Paikka: Kotipiha
Häiriöt: Pihan äänet
Mitä tehtiin: Yksi 15s paikkis ja muutama hyppy
Minä: Olin hyvällä fiiliksellä mukana
Kommentit: Allekirjoittanut kitui läksyjen parissa eli treenit jäivät lyhyeksi... Gloria teki kuitenkin hienosti ja tuo lyhyt paikkis oli varmaa tekemistä.


18.3. Tiistai

Paikka: Olohuone (Heh, paras treenipaikka...)
Häiriöt: Ei mtn. ihmeellisiä häiriöitä.
Mitä tehtiin: Jääviä helpotettuna edessä.
Minä: Vähän väsyneenä mutta tarkkana kuitenkin.
Kommentit: Helpottaminen auttoi ja Gloria ei sekoitellut näitä, kun olin itse tarkkana. Kivaa tekemistä!


19.3. Keskiviikko

Paikka: Koulun piha
Häiriöt: Ohi kulkevat ihmiset sekä vieressä työskentelevät Annika ja Nelli
Mitä tehtiin: Seuruu pätkiä, jotka pysyi edelleen suht lyhyenä. (Innokkuus ja mielentila) Sekä jääviä.
Minä: Oli super hyvä fiilis ja kiva ilma. Gloria teki hyvin ja onnistumisia oli paljon eli mikäs siinä treenatessa!
Kommentit: Oli todella hyvät treenit. Gloria teki seuruut unelmaisesti. Ei ennakoinut jääviä kertaakaan, vaikka välillä mentiin myös ihan suoriakin. Neiti oli myös super innokas seuruissa ja lopetettiinkin sitten muutaman todella hyvän suorituksen jälkeen.

Jäävissä ei sekoitellut käskyjä toisiinsa kertaakaan. Maahan menot oli ekoilla kerroilla napakat mutta sitten, kun tajusi, että maa on kylmä ja märkä ei mennytkään enää mielellään. Lopetettiinkin sitten vielä yhden kivan suorituksen jälkeen. Seisit oli suht napakat eikä valunut. Hieno muksuli!:)

20.3. Torstai

Paikka: Liikuntatalon alaparkkipaikka
Häiriöt: Annika ja Nelli sekä pari toista treenikaveria. (Ihmiset ja äänet)
Mitä tehtiin: Seuruu, jäävät, luoksetulo
Minä: Olin jälleen hyväntuulinen itseni ja voisin antaa itselleni kiitosta täsmällisestä palkkaamisesta.
Kommentit: Jälleen upea treeni.(Miten tää on edes mahdollista saman viikon aikana näin monta kertaa?) Gloria teki todella innokkaasti ja seuruussa oli jo pienoista edistämistä, mikä on kyllä vaan hyvä. Tehtiin myös juoksuosuuksia ja pidempiä suoria.  Jäävät teki jälleen hienosti eikä sekoittanut niitä taaskaan.(Maahan meno ei ollut lumen takia kivaa) Luoksetulot oli nopeita ja tehtiin treeni niin, että juoksentelin itse karkuun niin vauhtiakin tuli kivasti lisää!

21.3.  Perjantai

Tauko tekee joskus hyvää!:)

22.3. Lauantai

Paikka: Oma piha ja olohuone
Häiriöt:  Ympärillä pyörivät perheenjäsenet ja ulkona äänet.
Mitä tehtiin: Yksi 2min ja yksi 30s paikallamakuut. Muutama hyppy sekä jääviä iltatreeninä.
Minä: Paikkikset jännitti, koska pelkään samanlaista läsähtämistä kuin viime kerralla ennen koetta. Paikkishan siis hajosi täysin n. 2vk ennen kokeita. Ei lähtenyt paikalta pois mutta nousi istumaan jokaisella kerralla. Näin jälkikäteen ajateltunahan tuo koe olisi kannattaut perua mutta oltiin tehty niin paljon työtä etten sitten halunnut perua sitä kokonaan... (Huono tekosyy) Muuten olin ihan hyvällä mielellä tekemisessä mukana. Jäävät meni taas vähän niin ja näin, ja se turhauttaa mutta joo, kyllä ne vielä selkiää tästä...

Kommentit: Elikkä hypyt onnistui kivasti. Jatkettiin kivalla  hyppy yli,  ja namin heitto toiselle puolelle tekniikalla. Kokeenomaisesti ei tehty ollenkaan enkä myöskään pysäytellyt toiselle puolelle.

 Paikallamakuut oli suht varmat ja sen 2min pysyi rauhallisesti. Tietty ympäristö oli helppo mutta oli se silti todella hieno paikkis! Gloria näyttää samaan aikaan sekä valppaalta, että varmalta eli tässä ei pitäisi olla syytä huoleen!

23.3. Sunnuntai

Meillä piti olla tänään yhteistreenit mutta kauhean räntäsateen ansiosta ei sitten lähdetty ollenkaan...:// Tämän sunnuntain korvaava yhteistreeni on tiistaina eli sillon mennään sitten jos ei taivaalta sada jotain lumen ja veden sekoitusta... Siispä tämän päivän treeniin kuului paikallamakuu olkkarin matolla, jeij.

Paikka: Olohuone (again)
Häiriöt: Ihanan houkutteleva iltaruoka.
Mitä tehtiin: Se paikkis.
Minä: Normaali viikonlopun lopetus meininki eli ei kauhean hyvä.
Kommentit: Hieno paikkis, vaikka kyttäsikin ruokaa. Pysyi kuitenkin hyvin eikä tehnyt mitään ylimääräistä. Odotti kivasti, että sain ruokakamat jääkaappiin ja lähti vasta vapautuskäskyllä. Edistystä!:)

24.3. Maanantai

Paikka: Oma piha
Häiriöt: Mitä nyt paihalla yleensä on...
Mitä tehtiin: Jäävä sekoitteluja, seuruuta
Minä: Jee,jee oli mahtavaa!
Kommentit: Gloria ei sekoitellut jääviä (Hyvä G!) ja seuruut oli innokkata. Hieman väljät käännökset jos nyt pilkkua viilataan mutta muuten oli hieno seuruu. Stoppi oli napakka ja hieno mutta maahan meno oli hidas. Ehkä sitä pitäisi vielä vahvistella kunnolla!

Tällaiset oli siis meidän treenit tällä viikolla. Yhteistreenit jäi ikävästi väliin sunnuntailta mutta se korjaantuu tämän viikon kaksissa yhteistreeneissä ja ajattelin itse käydä vetämässä yhdet treenit jossain uudessa paikassa.  Gloria on tehnyt treenejä upeasti ja tulevat kaksi viikkoa ajattelin käyttää pidempien suoritusten tekoon ja viimeisellä viikolla keskitytään hauskoihin lyhyisiin pätkiin. Kokeisiin on siis aikaa kolme viikkoa ja tällä kertaa ollaan omasta mielestäni aikas hyvällä mallilla, toisin kuin viime kerralla. Tokokoe, täältä me tullaan!;)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti