lauantai 26. huhtikuuta 2014

Kevättä ilmassa


Pääsiäislomalla käytiin koirien kanssa kapeenkoskella kävelemässä. Oli hieno ilma ja koski humisi jo hienosti talven jäljiltä. Koirat nautti luonnossa liikkumisesta. Annikalla oli kamerakin mukana niin sain tänne blogin puolelle hienoja kuvia. Oma kamerani oli vielä silloin kuivumassa pienen järvireissunsa jäljiltä... Onneksi se heräsi eloon kuivuttuaan pari päivää. Jeee!:)

Ensin käveltiin koskenrantaa pitkin ja yritettiin suunnistaa kodalle makkaraa paistamaan. Muutamalla kodalla oli väkeä, joten jatkettiin matkaa ja käveltiin hyvän pituinen lenkki. Gloria ja Nelli kävi koskessa kastautumassa. Gloria vain polvia myöten , Nelli jo ihan kunnolla. Omaan käteen vesi tuntui vielä turhan kylmältä, mutta ehkä pian, ehkä pian!;)  Yhden kodan ohi mentäessä Gloria lähti yhtäkkiä viilettämään takaisin kodalle päin. Se vissiin haistoi makkaran, jota siellä oltiin käristämässä eikä tullut pois vaikka huutelin. Kävin sitten hakemassa pienen makkara haistelian takaisin. Tulihan sen ihan iloisesti, mutta pitihän tilaisuus hyödyntää ja käydä kokeilemassa onneaan.


Vihdoin kävelyn jälkeen  löydettiin tyhjä makkarankäristys paikka, jolla muut sitten käristivät makkaraa ja me possun säälijät söimme pullaa... Nellistä ja Gloriasta possun sääliminen oli kaukana ja molemmat istuivat anovan katseen kera tuijottamassa jokaista suupalaa. Kumpikaan ei valitettavasti saanut makkaraa, mutta omat pikku herkut lohduttivat ja ne hotkaistiin hyvin nopeasti kurkusta alas. Semmonen kiva reissu oli. Muuten haisteltiin kevään tuoksua ja ihasteltiin kaunista luontoa.

Tänään Gloria kävi pitkästä aikaa hierojalla. Gloria ei arvattavastikaan nauttinut kävittelystä, mutta allekirjoittanut sai mielenrauhan kun jumeja ei löytynyt. Gloria oli kaikin puolin hyvässä kunnossa. Toisen polven hieroja epäili löystyneen vähän edellisestä hieronnasta. Toivottavasti se ei ala nyt löystymään Glorian saadessa lisää ikää. Tähän asti polvet eivät ole haitanneet elämää eikä Gloria varo  mitään liikkeitä. Myöskään tätä hyppelyä jalka ilmassatai ontumista ei ole esiintynyt. Ohjeeksi saatiin vaan mahdollisimman monipuolista liikuntaa, kuten lenkkeilyä vaihtelevassa maastossa ja kesällä uintia. Annan varmaan tässä kevään mittaan myös parin viikon B-vitamiini kuurin ja öljyn syöttämistä jatketaan. Muuten Glorian kehuttiin olevan hyvässä kunnossa.

Pliiiiiiiiiiis, anna mullekkin sitä makkaraa...




2 kommenttia:

  1. Voih, mekin oltais voitu tulla Kerppulin kans mukaan..

    VastaaPoista
  2. Moi!

    Sun blogi herätti mielenkiintoa jotan liityin lukijaksi!

    Tervetuloa seuraa seropi-pojan elämää pennusta aikuiseksi!
    http://karvatassujenvilinaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista