lauantai 12. huhtikuuta 2014

Tokokoe Varkaus 12.4.


Lähdettiin ajelemaan kohti Varkautta kymmeneltä aamulla ja vasta 12.30 oltiin perillä Varkaudessa. Hups, muistelin, että Varkauteen ajaa täältä  reilun tunnin, kunnes pari päivää aikaisemmin hain ajo-ohjeet googlemapsista ja huomasin, että kappas reilu kaksi tuntia. No joo kerrankos sitä ajelee pidemmälle kokeisiin, ainakaan kukaan ei tunne jos mokaa!;)

Kävin ilmoamassa Glorian ja katselin hetken avoa, kunnes sitten nappasin muksun autosta sisälle odottelemaan. Oltiin ekassa paikkisryhmässä, jossa oli yhteensä neljä koiraa. Yksilöliikkeet tehtiin neljäntenä. Tuomarina meillä oli Tommi Varis, joka vaikutti heti reilulta ja mukavalta. Itse tykkäsin ja voisin mennä uudestaankin hänen tuomaroimaan kokeeseen. Antoi pisteitä oikeutetusti, mutta samalla oli ystävällinen ja selitti mistä virheet tulivat. Pidemmittä puheitta meidän pisteisiin...

Luoksepäästävyys: 8 Gloria veti tuomarista hertsit jo juoksuntarkastuksessa, joten luoksepäästävyydessä päätti sitten mennä selkäni taakse piiloon. Antoi kuitenkin nätisti koskea eikä mörissyt tai mitään...

Paikallamakuu: 9  Alussa oli kyllä sellainen olo, että tämä koe oli tässä. Gloria ei suostunut tulemaan alussa perusasentoon ja alkoi vain haistelemaan maata. Se meni kerran toisensa jälkeen selän taakse, koska huonosti mennyt luoksepäästävyys kummitteli mielessä. Lopulta sain sen jotenkin yhteistyöhön ja itse paikkis olikin priimaa, vaikka allekirjoittaneen jalat tärisivät kuin viimeistä päivää...

Seuruu kytkettynä: 9 Upeaa seuraamista, hyvä G!:)

Seuruu vapaana: 8.5  Tässä jätätti pikkuriikkisen.

Maahanmeno: 8  Hups, tais tulla pienet käsiavut... Gloria oli kuitenkin loistava.

Luoksetulo: 9.5  Glorian bravuuri. Perusasentokin oli tällä kertaa suora.

Seisominen: 7  Valui aika paljon. En uskaltanut antaa napakkaa käskyä, kun se sekoittaa sen niin herkästi maahan menoon. Gloria ei siis varmaan kuullut kunnolla käskyä, koska näytti tosi epävarmalta.

Hyppy: 8.5  Neiti veti liinat kiinni. Sain seisoa aika tovin hypyn edessä ja houkutella jälleen neitiä yhteistyöhön. Gloria oli kuin ei olisi kuullutkaan mitään, haisteli maata ja hömpötteli sinne tänne. Noloa! Mutta sitten, kun Gloria vihdoin suvaitsi nostaa nenänsä ihanista hajuista ylös meni itse hyppy todella hienosti. Vähän osui takajalat esteeseen.

Kokonaisvaikutus: 8 Tuomari harmitteli, kun joutui laskemaan kokonaisvaikutusta hypyn paineistumisen takia alaspäin. Itseä ei kuitenkaan haitannut sillä koe meni upeasti ja Gloria oli pätevä neiti!

Tulokseksi tulikin siis ALO1 170.5p. 


Kokonaisuudessaan jäi itselle hyvä maku kokeesta. Gloria teki innokkaasti ja jaksoi ilman palkkaakin keskittyä tekemiseen. Nyt täytyy ottaa vaan enemmän kokeenomaisia treenejä, että Gloria tottuu tekemään palkatta pidempiäkin suorituksia ettei tuota paineistumista sitten tapahdu. Samoin pitäisi treenata luoksepäästävyyttä varsinkin miesten kanssa, koska ne on Glorialle kova pala. Luultavasti me jatketaan vielä alon parissa ja kisataan vielä ne pari ykköstä mitkä tarvitaan koulariin. Meidän avon liikkeet ei ole vielä läheskään valmiit, joten en viitsi kiirehtiä sen kanssa. Samalla saadaan kisarutiinia itselle ja Glorialle. Tarkoitus olisi käydä parit kokeet nyt keväällä/kesällä ja jos mahdollisesti saadaan ne ykköset niin sitten olisi suunta syksyllä avoilemaan! Kaukkarit ja nouto enää niin me ollaan valmiit sinnekkin.

4 kommenttia:

  1. Mä niiiiin tiiän ton tunteen kun koira alkaa sekoilla paikkiksen alussa ja itte silmät suurina kauhusta kelaa et nonni, tää oli sit koko roska tässä, vaikka koira sit lopulta sen kiltisti makaiski. Uah se paikkis vaan osaa olla niin tuskaa. :D

    Ja hyvinhän teillä sit menikin, onnittelut ykkösestä! :)

    VastaaPoista
  2. Jep,paikkis on tuskaa.:) Itelläkin jalat tärisee ja päässä yrittää kelata ihan mitä tahansa muuta kuin laskea sekuntteja loppumiseen. Kiitokset onnitteluista, olin kyllä tällä kertaa todella tyytyväinen Glorian tekemiseen!:)

    VastaaPoista