sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Uusi vuosi, uudet kujeet

Vuosi vaihtui rakettien paukkeessa ja hyvässä seurassa jälleen kerran. Koirat oli onneksi rauhallisia eikä kumpikaan hötkyillyt turhia. Romeo ei tosin illalla syönyt mitään, vaikka yleensä onkin suursyömäri. En tiedä johtuiko syömättömyys stressistä vai tilapäisestä mielenhäiriöstä, mutta seuraavana aamuna sapuska maistui.

Nyt asiaa tavoitteista... Eli tällaisilta näyttivät tavoitteet vuodelle 2014.

1. Pää tavoite olisi pitää Gloria terveenä. (Ei niin paljon ell. käyntejä kuin viime vuonna)
Tämä vuosi oli Glorian osalta terveempi. Iho oli hivenen paremmassa kunnossa koko vuoden ja tammikuussa sairastettua suolistotulehdusta lukuunottamatta Gloria kävi eläinlääkärissä vain rokotuksilla.

2. Tokossa olisi tavoitteena saada TK1 ja päästä kokeilemaan avoa loppuvuonna. (Sekä tietty pitää hauskaa treenien yhteydessä)
Allekirjoittanut oli laiska. Käytiin hakemassa se yksi ykköstulos alokasluokasta, mutta mitä tapahtuikaan sitten? Monta kuukautta täyttä laiskottelua ja lopulta se yksi surkeasti mennyt koe elokuussa pilasi koko tokomotivaation eikä sen jälkeen uskallauduttu uudelleen kisakentille. Avon liikkeet saatiin melkein valmiiksi.

3. Rallytokossa olisi tavoitteena kisata rennolla mielellä mölleissä ja virallisissa tilanteen mukaan!
Innostuttiin rallysta ja käytiin kahdesti mölleissä ja korkattiin virallisetkin. Glorialla on nyt siis yhtä tulosta vaille RTK1 kasassa. Eli tämä tavoite saavutettiin kyllä täydellisesti.

4. Kokeilla koiratanssia, jälkeä ja retkeilyä.
Tanssahtelut vähän jäi, mutta kai temppujen opettelua voi pitää tanssailuna, ainakin jossakin mielessä? Jälkeä tehtiin kerran vuoden alussa. Retkeilyä tuli pienen karhunkierroksen merkeissä kokeiltua myös ja käytiin myös retkeilemässä kapeenkoskella ja muutenkin metsässä.

5. Saada jälleen lisää koirakavereita ja löytää Glorialle leikkikaveri. (Gloria on aika tarkka seurastaan... Se tykkää usein pidättyväisistä pienistä uros koirista.)
Rompun tulemista taloon voisi ehkä kutsua leikkikamun löytymiseksi. Muiden koirien kanssa Gloria ei sitten leikkinytkään, mutta mitäpä tuosta. Ei sitä kaikista tarvitse pitää vai mitä?

6. Pitää huolta lihasten ja kehon huollosta eli käynti fyssarilla/hierojalla voisi olla paikallaan. Lisäksi seuruun vastapainona temppuja toiselle puolelle niin, että keho on notkea molempiin suuntiin.
Käytiin hierojalla vissiin kolmesti ja osteopaatilla kahdesti. Kehonhuollon temppuina meillä oli pyörimiset molempiin suuntiin ja peruutukset. Olisihan noita  temppuja voinut tehdä enemmänkin, mutta toisaalta uiminen ja muut kroppaa tukevat jutut oli mukana elämässä koko vuoden.

Tavoitteet vuodelle 2015:

Gloria:

1. Pitää Gloria terveenä ainakin siltä osalta miltä itse voin siihen vaikuttaa.
2. Pitää kroppa kunnossa eli säännölliset käynnit hierojalla ja osteopaatilla.
3. RTK1 ja RTK2
4. TK1 ennen sääntömuutoksia.
5. Se tanssailu koputtelee edelleen tuolla takaraivossa eli sitä haluaisimme kokeilla.
6. BH-koe on kiinnostanut jo pitkään. Se on kuitenkin sellainen haaste, jota ei vuodessa täytetä. Tämä on siis pitkän linjan tavoite eli tämä vuosi treenataan ahkerasti BH-koetta varten. 

Romeo:

1. Pitää Romeokin terveenä ja parannella tuo jalka kuntoon.
2. Perehdyttää pikkumies rallytokoon ja korkata kisat. (RTK1?)
3. Käydä muutama näyttely.
4. Luustokuvat + silmä&polvitarkit
5. Harjoitella arjen taitoja sekä joitakin liikkeitä silmällä pitäen BH-koetta. Rompullakin tämä on tavoitteena vasta vuodelle 2016-2017, mutta on hyvä lähteä rakentamaan pohjia jo nyt. Varsinkin hihnakäytös on nyt ihan retuperällä jalan takia eikä ihmisiinkään suhtautuminen ole kovin kivaa katsottavaa. Kaikki ihmiset on mörköjä ja niille pitää haukkua ja murista...
6. Olla aktiivinen vähän kaikessa ja etsiä Rompulle se oma juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti