sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Karvapallero puuhailee

Neiti irrottelee!;)
Tänään oli sitten se pitkään odotettu koirahieronta luento. Tietysti ilmottiin ittemme niin myöhään että koirapaikat oli jo menneet ja sitten kun yksi paikka vapautui niin neiti karvapalleroinen päätti aloittaa jouksemaan... No siinä meni sitten käytännönharjoittelu mahdollisuus, mutta sai siitä luennosta paljon irti ilmankin koiraa. Kesti siis semmoset kolmisen-nelisen tuntia ja kaverilla oli koira mukana niin katselin heidän työskentelyä. Hierontaa edelsi pieni teoriapaketti, jossa tutustuttiin nopeasti koiraan luustoon ja lihaksistoon sekä käytiin läpi tilanteita jolloin hieronta on hyödyksi ja sitten taas vastaavasti haitaksi. Nyt sitten ymmärsin että G:tä luultavasti ei kannata hieroa ainakaan vielä, sillä no ensinnäkin ne juoksut (vaikka ne nyt oli tapauskohtaisesti ei kannata hieroa listalla) ja toisekseen tassut ovat yhä mitä luultavimmin tulehtuneessa tilassa.


 Ruokasatsi sitten jättikin tulematta, me oltiin vahingossa unohduttu toimituslistalta. Eli muonat tuleekin sitten ensiviikon puolella. Hyvä! Saan vähän valmistella tulevaa ruokintaa. Otetaan uudestaan käyttöön maitohappis uuden ruokavalion ja hiivojen takia. Jos se vähän tasapainottaisi elimistön omaa bakteeriflooraa ja sitä myötä vähentäisi hiivan liikakasvua niin saatettaisiin päästä tuosta tulehduskierteestä eroon. Toivottavasti!;) Lisäksi hiilarit jätetään miltei kokonaan pois ettei sitten silläkään tavalla ruokita hiivaa... Niin ja tietysti lääkitään jälleen  minkä ehditään. Tuleekohan tuosta lääkinnästä ikinä loppua...???

Yhtenä päivänä opeteltiin aikamme kuluksi uusi hyödyllinen temppu. Gloria olisi varmaan pian valmis suorittamaan avustajakoiran virkaa. Se kun osaa nykyään sulkea laatikoita ja ovia,  tuoda hihnansa (tosin lattialta metrin päästä...) sekä nyt ottaa sukat pois jalastani. Tämä olikin koiruuden mielestä hauskaa puuhaa. Naksulla opetin ensin tarttumaan ja siitä edettiin vetämiseen. Käsky sana ja valmis temppu. Tässä pieni treeni pätkä ja mun ääni on sitten jotain karmeeta:






4 kommenttia:

  1. Gloria on aivan huippu tekemään noita temppuja :D

    VastaaPoista
  2. Moi! Valitettavasti aikataulut eivät käyneet yhteen ja jätimme Heidi Karuahon kurssin välistä. Suosittelen ainakin Doggien kursseja ja tokossa saa erittäin hyviä vinkkejä ja harjoituksia sovelletaan koira kohtaisesti =)

    VastaaPoista
  3. maku/ Kiitokset!:)

    Laura/ Okei. Kiitos vinkistä, olenkin mietiskellyt yhtenä vaihtoehtona doggien kursseja. Seuraavaksi soitankin sinne ja kyselen vähän kursseista, kiitokset!:)

    eksynyt/ Kiitos!

    VastaaPoista