perjantai 4. tammikuuta 2013

Kisa kysely!

Pääsin vihdoin koneen pariin uudenvuoden jälkeen! Hyvin meni uusivuosi eikä koira pelännyt sitten yhtään... Aika paljon kyllä paukkui ainakin meidän paikkakunnalla joten en kyllä yhtään ihmettele että lemmikkejä oli paljon häviksissä uudenvuoden jälkeen. Toivottavasti löytävät omat perheensä pian!:)

Sitten asiaan eli päätin laittaa nyt tuonne yläreunaan kisakyselyn ja siihen toivoisin vastauksia teiltä lukioilta. Tämä näet ratkaisee minkä kilpailun järkkään! Vaihtoehtoina ovat siis:

Kuvakilpailu: Tässä tulee ratkaisemaan enemmän kuvan tunnelma jne. en pysty tällä valokuvaus kokemuksella katsomaan teknistä puolta... Mutta siis periaatteena että lähetättä minulle sähköpostiin  kuvan ja valitsen niistä voittajan!

Novellikisa: Lähetätte minulle itse kirjoittamanne novellin. Tähän määrittelen tietyt kriteerit novellin pituudelle ja aiheelle. Muuten sama juttu eli lähetätte mulle säpöön ja valitsen parhaan!

Runokisa:   Pääsette runoilemaan eli samat kriteerit kuin ylemmässä. Kirjustatte itse runon ja lähetätte sen säpööni. Taas on tietty aihe josta runo täytyy kirjoittaa. Valitsen parhaan.

Joku muu: Jos mikään ylemmistä ei kiinnostanut niin ehdota omaa vaihtoehtoa niin katson olisiko se mahdollinen toteuttaa.

Sitten vielä että tämä kilpailu tulee olemaan ainoastaan blogin lukioille. Olisin kiitollinen jos kaikki olisivat reiluja eivätkö liittyisi lukiaksi ainoastaan kilpailun ajaksi vaan jos lukiaksi liitytään niin jatkaisivat meidän blogin seuraamista myös jatkossa. Hauskaa kilpailu mieltä kaikille, äänestäkääpä nyt se paras vaihtoehto!;)




2 kommenttia:

  1. Liityin lukijaksi ja äänestin kuvakisaa, joka olisi tosi hauska! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva juttu! Katsotaan toteutuuko toive, tällä hetkellä näyttää ainakin hyvin vahvalta tuo kuvakisan äänestys!;)

    VastaaPoista