maanantai 4. maaliskuuta 2013

Köh köh köh ja vielä kerran köh...

Gloria on tässä yskiskellyt muutaman päivän, olisiko perjantaina alkanut. Viime yö oli aika kamala, kun koira tuntui tukehtuvan köhinnän loppupuolella. Tänään sitten kävi matkamme taas eläinlääkäriin (moneskohan kerta taas...??). Ensin mitattiin lämpö ja kuunneltiin sydänäänet. Tämän jälkeen meinattiin kuvata keuhkot keuhko fibroosin varalta, mutta koska oireet viittasivat vahvasti kennelyskään jätettiin kuvaaminen tälläkertaa. Jos oireet pahenevat tai kuume nousee niin sitten täytyy luultavasti  keuhkot kuvata ja jatkaa tutkimuksia. Näin alkuun saimme kumminkin yskänlääkkeen ja tulehduskipulääkkeen, sekä määräyksen täyslepoon. Se onkin nyt taas sitten niin että me käydään pissillä neljästi päivässä ja muuten muhitaan sisällä. Plääh sanoo Gloria!;)

Ja se möllitoko on nyt vähän niin ja näin, että päästäänkö. Jos oireet helpottaa ja lääkkeet auttavat niin päästään, joskaan emme ehdi harjoitella häiriössä kun olemme eristyksessä...:P Jos Gloria parantuu niin menemme kuitenkin kokeilemaan ja jätämme välistä mm. paikallamakuun. Nyt on kuitenkin mukavasti aikaa harjoitella uusia temppuja ja toko liikkeitä. Tietenkin pitää katsoa ettei koira paineistu/ stressaannu/ virity tms. liikaa ja tule siihen tilaan että se alkaa yskimään ja kiihtymään niin paljon että haittaa olennaisesti parantumista. Pidetään kuitenkin peukut tiukasti pystyssä, että nämä 4vk tekisivät ihmeitä ja Gloria parantuisi nopeasti!

Tälle ja ensi viikolle onkin ohjelmassa mm. perusasennon varmistelua, kestoa paikallamakuuseen, jäävien kevyt treenaus, uusi temppu ja lyhyet seuruut.

Katsotaan miten lähtee etenemään toivottavasti parempaan suuntaan ainakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti