maanantai 25. maaliskuuta 2013

Tehovastuksella treenaamassa





















Tänään heräsin aamulla aikaisin (liian aikaisin) pakkailemaan kamoja treenejä varten. Oltiin siis vuokrattu lähikaupungin halli tunniksi käyttöömme. Pakkailin meidän treenilaukun, tulostin ajo-ohjeet jne. Klo.9.00 koitti lähdön aika ja napattiin Paula ja Kerttu kyytiin ja läksittiin hakemaan Annikaa ja Nelliä. Siellä ne oli jo odottelemassa joten päästiin nopeasti lähtemään.

Perillä meitä odotti mystinen avainkaappi, jonka ensin löytäminen ja sen jälkeen avaaminen tuotti ongelmia. Kun pienten pähkäilyjen jälkeen päästiin vihdoin sisään, avautui eteemme mahtava, tilava halli. Miksei me olla kekattu tätä aikaisemmin??? No kannettiin aksaesteet sivuille ja laitettiin koirat bokseihin odottelemaan. Saivat kivat vireet, kun joutuivat odottelemaan omaa vuoroaan. Gloriakin piipitti minkä kerkesi... Se on muutenkin alkanut piipata joka tilanteessa, pöh. Raivattiin itsellemme sellainen kivankokoinen tila ja aloitettiin treenit.

Olin suunnitellut että aluksi kertaillaan ja haetaan kontakti hyväksi uudessa paikassa. Sitten otetaan uutena tokoestettä ja lopuksi vedetään liikkeet läpi kokeenomaisesti palkaten kumminkin liikkeiden lopuksi. Päädyttiin G:n kanssa kumminkin sitten ensiksi esteelle ja krhm. Ei sitä nyt voi kovin kehua, mutta kyllähän se yli meni. Otettiin ihan muutamia toistoja ja palkkailin sitä sinne toiselle puolelle. Aluksi se yritti varastaa ja sitten kun korotin sen oikeaan mittaan niin ei halunnut mennä yli. Otin sitten oikealla mitalla vain pari toistoa etten rasittaisi koiraa jos sillä kipuja tai jumeja...

Tämän jälkeen otettiin seuraamista ja jääviä. Oikeastaan tein jääviä, mutta ennakoinnin kannalta parempi että palkkaan myös seuruista. Neiti oli tosi pätevä ja intoa piisasi. Uusi paikka ei haitannut pätkän vertaa... Jäävät meni ihan jees, meidän tason huomioon ottaen. Suurien vartaloapujen avulla pieni neitini teki täydellisen tarkkaa työskentelyä!;)  Kun oltiin saatu kertailuista tarpeeksemme vein muksun häkkiin odottelemaan ja hyvin vastahakoisesti se sinne menikin. Menin auttelemaan Paulaa ja Kerttua tarkoituksenamme saada Kertun luoksareihin intoa. Homma meni siis niin että minä otin Kertun ja pitelin kiinni, kun Paula meni vähänmatkan päähän huutelemaan ja riehumaan. Ei aikaakaan kun Kerttu alkoi rimpuilla otteessani ja hetken päästä päästin irti. Ärrieri lapsonen juoksi hirmuisella vauhdilla oman mamman luokse ja sai palkkansa. Tehtiin muutama toisto ja lopetettiin siihen. Välissä sattui Kertun ja Nellin pieni välien selvittely, mutta ei siitä sen enempää...;)

Ahkera treenari!

Hain Glorian boksista ja neidillä olikin sitten hurjasti riemua kun tajusi että mennään uudestaan hommiin. Vedettiin homma kokeenomaisesti läpi Annikan sanellessa meille liikkurin repliikkejä. Meni huisin kivasti, paitsi se hyppy tietenkin. Luoksetuloon olen ihan extra super hyper tyytyväinen. Se on niin nopea ja koira reagoi sillä täsmällisellä sekunnilla kun käsky tulee, ainakin joku asia mennyt perille! Jes! Näiden treenien perusteella möllien ei pitäisi jännittää, mutta niin ne vaan tekee. No leuka rintaan ja kohti möllejä. Katsotaan  mitä tulee!:)

Koko tuleva viikko ja viikonloppu on olleet kyllä ihan huippu kiireisiä. Ollaan treenattu, lenkkeilty, käyty vähän siellä sun täällä ja käyty hoitamassa yhtä ennestään tuttua ihanaa kisulia ja sama meno jatkuu. Mutta toisaalta välillä on kiva olla oikein kunnolla kiireinen!:P



1 kommentti:

  1. Ne möllit menee hienosti! Elä ressaa kun Gloria osaa niin hyvin :) Zemppiä!
    -Hanna

    VastaaPoista