keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Koulukiireiden kärsimys...


Hyvähän se aina on syyttää koulua, kun ei ole pitkään aikaan postaillut, mutta syytämpä nyt kumminkin.;) Eilinen koko ilta meni kärsien hygieniapassin monistetta, jota ei sitten olisikaan tarvinnut tehdä loppuun, huomenna on heti aamulla esitelmä ja ensi viikko menee maantiedon-, fysiikan- ja ruotsinsanakokeeseen lukiessa... Läksyt vielä päälle niin ei ole herkkua. Havahduin lisäksi tajuamaan että möllit ovat reilu 2vk päässä ja meidän treenit on hyvin KESKEN. Sen verran saimme aikaiseksi että varasin pienelle treeniporukallemme hallia tunniksi viikko ennen möllejä, että saadaan vähän tuntumaa ja tietoa mitä pitää vielä varmistella.

Viikonloppuna olimme 4h:n ulkoilutapahtumassa. Kaverini oli koiransa kanssa "mainostamassa" 4h:n dogsittereitä. Gloriaa en viitsinyt ottaa mukaan, kun oli vielä se kennelyskä ja Gloria olis saanut slaagin, sen verran reippaasti tuli pienet koiria silittelemään. No Kerttu ainakin piti lapsista ja moni pikkuinen sai sitä ja muita koiria onnellisena silitellä. Lähdettiin sitten kotia kohti siinä vaiheessa kun varpaat alkoi jäätyä niin ettei niitä meinannut enää tuntea. Mun varustus ei ollut mikään paras ulkoilutapahtumaan...

Muuten olenkin treenannut joka pv. hieman Glorian kanssa mitä olen ehtinyt. Liikkeestä seis alkaa mennä ihan mukavasti, hieman valuu vielä käskyn jälkeen mutta ei siitä jaksa nipottaa... Hyvin tekee kumminkin. Viikonloppuna kun meidän karanteeni on päätösessä (sillä yskästä ei ole kuulunut mitään) mennään Annikan ja Nellin kanssa vetämään ulkoilmatreenit. Muutamia mätsäreitä olen mietiskellyt jo keväälle/kesälle sekä muita hauskoja juttuja. Aloitin muuten myös Glorian siedätyksen kynsisaksiin, sillä meidän kynisenleikku on jostain syystä mennyt takapakkia. Nykyään menee aina taisteluksi joten laitan huomenissa postauksen kynsisaksi treeneistä jos joku muukin saisi siitä apua kynsienleikkuuseen tai muihin ongelmiin. Sama kikka saattaa toimia näet useammissakin tapauksissa hieman sovellettuna tietysti!;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti