lauantai 16. maaliskuuta 2013

Yours are the sweetest eyes I´ve ever seen


Aurinko paistaa ja ulkona on niin ihana ulkoilusää että tekee pakosti mieli lenkkeilemään ja kuvailemaan. Aamulla mentiin kuvailemaan kaverin kultsia, Tessua. Sen jälkeen kaveri kuvaili meidän lyhyet treenit, jonka jälkeen kävin vielä Glorian kanssa lyhyen kuvailu lenkin. Ihana auringonpaiste kolmen päivän lumisateen jälkeen toi kuvaus innon oikein pintaan. Voi hitsi kun alkoi tekemään mieli sitä uutta objektiivia kameraan.  Pitääpä alkaa vertailemaan objektiivien ominaisuuksia ja koittaa valikoida itselle se sopivin yksilö... Jospa vaikka parin kuukauden päästä voisi synttäripaketista löytyä sellainen.;)

Toko tuijotus...
 Meidän treenit on ihan hyvällä pohjalla siihen nähden että möllit on 2vk päästä. Liikkeestä seis sujuu jo mallikkaasti vahvalla käsimerkillä, mutta liikkeestä maahan ei ole vielä kovin vahvoissa kantimissa. Hypyn päätin sysätä vasta viikon päähän, kun mennään sinne hallille ja sielä on kunnon tokoeste niin sillä vedetään pari kertaa. Muuten ollaankin jo aika valmiita siis siihen katsoen että aijon käyttää käsimerkkejä ja vartaloapua vaikeammissa liikkeissä, vaikka se pisteitä vähentääkin. Paikallamakuussa Gloria pysyy hyvin 1min ja 15s. Senkin olohuoneenmatolla eli entä sitten häiriössä neljä koiraa vieressä plus kaikki muut mahdolliset koirat siellä kehän ulkopuolella... Ehkä se jääkin nyt ensimmäisellä kerralla väliin!:) Ihana kuitenkin nähdä kun koira on ihan into piukeana ja esim. luoksarissa tulee ihan hirmuisella vauhdilla ja kierähtää innoissaan sivulle. On se niin pätevä tokokoira!<3 Nyt väsynyt neiti nukkuu ja näkee vissiin unta oravan pyydystyksestä, kun haukkuu unissaan!






















 
 

3 kommenttia:

  1. Sitten vaan käsimerkkiä häivyttämään pois niin hyvä tulee! Ja tsemppiä mölleihin. :-) Me mennään tiistaina ja vähän jännittää!

    VastaaPoista
  2. kiva video, hienosti meette :)

    VastaaPoista
  3. Nelli// Jep, jos se käsimerkin häivytys alkaa luonnistua, vielä ei ainakaan näytä kovin lupaavalta...:P Mutta kiitokset ja teillähän oli möllit menneet hienosti.:)

    Anonyymi// Kiitokset!

    VastaaPoista