perjantai 1. maaliskuuta 2013

Kuvauksia kevätauringossa


 Kotiuduttiin eilen iltapäivällä ja voin sanoa että oli ihanaa päästä kotiin. Vaikka tietysti oli hauskaa matkaillakkin. Gloria ainakin oli innoissaan...:) Mutta mahtava reissu takana kuitenkin. Kuvia en hirveästi ottanut reissun aikana, mutta tänään aurinkoisesta säästä innostuneena kävin karvakasaa kuvailemassa. Glorialla on jälleen karva kasvanut ihan järkyttävää vauhtia. Kuukausi sitten oli trimmi ja nyt on jo melkein samassa kunnossa kuin ennen trimmiä... Oliskohan tuolla biotiinilla vaikutusta asiaan.

Kevät alkaa pikkuhiljaa olla jo ovella. Kevätlinnut laulelee, lumi sulaa, kesätyöhakemus on lähetetty, mätsäri/tapahtuma kalenteri täyttyy...:) Ihanaa! Huhtikuun möllitokokin lähestyy mukavasti, ajateltiin vuokrata hallia ehkä kerran ennen sitä, että saadaan vähän tuntumaa. Vaikka melkein joka pv. on  treenattu tuntuu että se edistyminen on jäänyt vähän jonnekkin. Paikallamakuuseen tarvitaan kestoa, hyppyä pitää treenata lisää, liikkeestä maahan kaipaa varmuutta jne. Jos nuo saadaan ennen möllejä kondikseen niin olen super hyper tyytyväinen. Sitten meillä on kaikki liikkeet suurinpiirtein kunnossa niin että pieniä paranteluja lukuunottamatta voidaan joskus kesällä/syksyllä lähteä kokeilemaan viralliset.

Meinasinkin ostaa meille treenipatukan Mustista&Mirristä, mutta ajattelin sitten kuitenkin että mennään ihan nameilla. Gloria ei kuitenkaan osoita suurempaa innostusta lelulla/muilla härpäkkeillä treenimiseen. Se on vähän sitä mieltä että lelu on hetken kiva ja sitten se ei enää innostakkaan, joten päätin jättää patukan vielä joksikin aikaa hyllyyn. Itsekkin pitäisi ehkä "opetella" leikkimään paremmin jos koiraakin kiinnostaisi silloin enemmän. Mustista&Mirristä piti myös katsoa nahkaista puolikurraa, mutta sekin sitten jäi. Treeneihin lähinnä ajattelin tuota ja mutta päätin sitten että on sitä hyödyllisempääkin ostettavaa.;)



Ennen koulun alkua ajattelin tehdä vielä peuran lihasta koulutuspaloja jotta motivaatio nousisi huippuunsa. Luultavasti ne peurat motivoisi paremmin kuin nuo iänikuiset ankkafileet. Ei sillä että niissäkään Glorian mielestä mitään vikaa olisi, ruokaa kuin ruokaa. Sillä tuntuu olevan ainainen nälkä. Lomamatkallakin neiti kävi taas ryöstämässä ankkafilepussin sekä karkkipussin . Karkkeja ei kaikeksi onneksi ehtinyt syömään kuin yhden ja ne olivat sellaisia käsin tehtyjä fudgeja joissa ei mitään erityisiä lisäaineita tms. ollut eli saimme huokaista helpotuksesta... Viime lapinreissulla kävi syömässä kaikki karjalanpiirakat makkaroineen päivineen...:P Nälkäinen otus ja kaiken lisäksi painoa oli tullut muutaman sadangramman edestä lisää. Normaali painossa ollaan onneksi yhä ja nyt kun ollaan kotona niin saa enemmän liikuntaa joten tuo satagrammaa putoaa silläkin.;) Ainiin ja nuista postauksen muutamasta kuvasta saa antaa kommenttia, sillä ne on ensimmäisiä kuvia joita olen enemmänkin muokkaillut. Toki olen aijemmin tehnyt aina kuville jotain pientä, mutta nyt uskallauduin koskemaan vähän muuallekkin kuin käyriin ja terävöitykseen.


4 kommenttia:

  1. Mukava postaus, kaikki muokkaukset oikein kivoja :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kivat värit noissa kuvissa :)Kolmannessa kuvassa varsinkin on tosi kiva tunnelma! Kuvakulmakin on oikein bueno :> Terävöitystä kannattaa hiukkasen hillitä ja uskaltaa kokeilla muutakin kuin keskisommittelua :)

    VastaaPoista
  3. Meilläkin ajoittain ollut samaa ongelmaa tuon lelupalkkaamisen suhteen, mutta kannattaa tosiaan oikein harjoitella sitä leikkimistä :) Monet koirat tarvii vähän opettelua ennen kuin se alkaa tuntua kivalta puuhalta, meillä ainakin ollaan nyt innostuttu siitä enemmän kun oon nähny vaivaa :)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi/ Kiitokset!
    Sussu/ Kiitos vinkeistä ja palautteesta!;)
    Eeva/ Jep, luulisi toisaalta että ärriereitä kiinnostaisi suuresti lelupalkan riepottelu, mutta pitää alkaa tosiaankin itse panostamaan enemmän ehkä se koirakin siitä innostuu!:)

    VastaaPoista