perjantai 5. joulukuuta 2014

Glorian ensimmäiset rallytoko kisat 1.11.2014

Vaikka tästä on jo reilu kuukausi aikaa niin postailen tämän vasta nyt, koska tänään saatiin vasta tehtyä noista radoista videokooste. Eli kuukausi sitten oltiin Glorian kanssa ensimmäisissä virallisissa rallytokoiluissa. Tehtiin kaksi rataa, ja molemmilta tuli hyväksytty tulos. Olemme siis nyt yhden hyväksytyn päässä alokasluokan koulutustunnuksesta. Loppuvuodelle ei kumminkaan ole kisoja lähistölle luvassa eli meidän seuraavat kaksi starttia tulevat olemaan vasta helmikuussa, jos vaan saadaan molempiin kisailuihin paikat. Saas nähdä miten käy. Gloria kuitenkin nauttii tästä niin paljon, että tullaan keskittymään tähän tokon ohella paljon! Annetaan videon ja Glorian iloisesti heiluvan porkkanahännän puhua puolestaan. Meillä oli kyllä huippu hauskaa niin kisoissa kuin myös tätä tehdessä!

 Muuten meille kuuluu hyvää. Meillä piti olla tokokokeet vähän aikaa sitten, mutta Gloria aloitti juoksemaan, joten ne jäi väliin. Oikeastaan vaan hurjan hyvä juttu, koska ei oltu ehditty treenata ollenkaan. Nyt Gloria saa lomailla ja nautiskella elämästä. Pidetään luultavasti treeneistä nyt pidempi tauko ja tehdään vaan kaikkea kivaa. Romppu ei (onneksi) ole vielä kiinnostunut Glorian juoksemisista. Olen silmä kovana vahtinut ettei pikku mies tee tuhmuuksia, mutta se on vielä niin pieni ettei sitä kiinnosta ollenkaan. Ainoa mikä sitä ehkä haittaa on se, että Gloriaa ärsyttää kaikki mitä se tekee. Gloria ei nyt kestä siltä minkäänlaista törppöilyä, vaan heti tule purinaa ja mörinää...

 

8 kommenttia:

  1. Missä noi rallytoko kisat oli? Näyttää tutulle, oon varmaa pyörähtänyt tuolla mätsäreissä joskus:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kisa järkättiin Jyväskylässä Taitavien tassujen hallissa!:)

      Poista
  2. Vitsi toi rallytoko näyttää kivalta! Pitää ehdottomasto testaa joskus. Hienosti menitte :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla! Se on kyllä huisin kiva laji!:)

      Poista
  3. Musta tais tulla just Gloria fani! Toinen on niin pätevä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, kiitos ihanasta kommentista!:) Gloria on kyllä huisin ihana silloin, kun se nauttii tekemisestä ja tekee pikkuinen porkkanahäntä pystyssä parhaansa!

      Poista