lauantai 6. lokakuuta 2012

Reippailua syysilmassa!

Ihanaa vihdoin viikonloppu...:) Raskas TET-viikko takana ja vihdoinkin kunnolla aikaa koiramaisiin puuhiin!:) Aloitettiin päivä nukkumalla pitkään ja rentouduttiin kunnolla aamulla. Lähdettiin iltapäivällä lenkille kaverin ja kaverin cairni pennun kanssa. Tarkoituksenamme oli käydä lenkillä ja läheisellä kentällä treenaamassa. No mentiin kentälle ja pikkuisen treenattiin, ensin Kertun ja sitten G:n kanssa. Kaikkia simppeleitä käskyjä ja perusasioita! Lisäksi juoksutettiin koiria pallon perässä ja otettiin luoksareita pitkällä matkalla saivat vähän irrotella. Pikkusesta treeni lenkistä paisuikin sitten 3h metsälenkki. Koirat jaksoi niin hyvin ja energiaa riitti joten käytiin sitten vähän pidemmästi
 kävelemässä...








Erittäin hauskaa oli koirilla ja omistajilla. Kerttukin pisti menemään kuin pikajuna. Välillä katosi mutkan taakse ja sitten tuli niin hirmuisella vauhdilla takaisin että meinasi lentää nurin. Kyllä se moneen paikkaan ehtikin. Ensin se hyppelehti varvikossa, kohta se oli juossut jo mutkan taakse ja pienen hetken päästä se oli jo haastamassa Gloriaa leikkiin ja hyppelehti sen ympärillä.;) Tyypillinen pentu!<3 Gloria sen sijaan sipsutteli sievästi tiellä ja vähät välitti pennun ryntäilystä. Okei, kyllä se välitti mutta ei kovin kivalla tavalla aina kun pentu tuli leikkimään ja juoksemaan ympärille niin Glorialta pääsi ärsyyntynyt ärähdys ja taisi siellä joskus hapaatkin välähtää varoitukseksi.













 Tänään taas havahduin seurailemaan Glorian toimia täällä kotona ja huomasin että tassujen nuoleminen, huulien rapsuttelu ja korvien rappaus ovat taas alkaneet. Liekkö hiiva taas kyseessä. Päätin että aloitetaan nyt vihdoinkin se eliminaatiodietti ja poistetaan ruokavaliosta viljat kokonaan. Lisäksi mietittiin tämmöisen molkosan valmisteen ostamista. Se on siis luontaistuote kaupoista saatava valmiste joka ehkäisee hiivojen liikakasvua ja poistaa niitä. Kokemuskia kaipailisin molkosanista. Onko auttanut ja kannattaako ylipäätään ostaa?? Laittakaahan kommenttia myös jos olette saaneet allergiat jollakin tapaa kuriin!:)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti