maanantai 29. lokakuuta 2012

Tassunjälkiä lumessa...




Älä tunge sitä turpaa nuin lähelle, kun rupee ihan jänskättään...;)
Ihanat pakkasilmat saapuivat... Ollaan oltu todella ahkeroita lenkkeiliöitä ja puuhasteltu paljon ulkona. Möllitokohan siis peruttiin lauantailta huonojen säiden takia. (tarkoitti siis lumen tuloa..) Niin moni oli lumen takia perunut että vain pari koirakkoa oli enää jäljellä. Heti kun hallitila löytyy pääsemme kuitenkin tokoilemaan...
Käytiinpä sitten lauantai iltana pitkä lenkki Hannan ja Nipsun kanssa. Kädet jäässä tultiin takaisin kun aina vaan käännyttiin seuraavasta risteyksestä uuteen suuntaan.:) Kivaisaa oli lenkkeillä välillä niin ettei ollut kiire minnekkään vaan saattoi kävellä niin pitkään kuin halusi. Glorialla vähän tuli kylmä, takki olis vissiin ollutkin tarpeellinen.


Sunnuntaina oli tarkoitus lähteä tallille kera koirien. Annika tuli äitinsä kanssa meitä  hakemaan iltapäivällä ja hurautettiin autolla perille. Nelli ja Gloria olivat nätisti autossa parin ärräyksen jälkeen.
Itse olin viimeksi käynyt tallilla yli vuosi sitten joten vähän oli epävarma fiilis että mitenkäs täällä nyt oltiin ja millä harjalla harjailtiin jne. Enimmäkseen siinä katselin Glorian kanssa kun laittoivat heppaa valmiiksi. Kun kaikki oli valmiina haki Annika Nellin autosta ja sitten lähdettiin... Käytiin n.5km lenkki. Annikan äiti ratsasti ja me tultiin sitten koiruleiden kanssa perässä. Poikettiin vielä lopuksi hiekkamontulla ja sitten takas tallille.
Kukas se siellä, tuumii Gloria...






Gloria pikkusen hurjasteli siellä hiekkamontulla...
 Siellä Gloria pääsikin vähän nuuskimaan pientä ponia joka  oli ulkoilemassa. Tais neitiä vähän jänskättää...;) Myös lanta oli niin  hyvän tuoksusta että siinä olis pitänyt ihan kieriskellä. Ja kissat, ne vasta olikin iiiihania eläimiä. Niitä kun olisi päässyt jahtaamaan. Kissat ei välttämättä olleet samaa mieltä G:n kanssa. Voitte uskoa että oli kivaa pidellä koiraa joka oli joka hetki valmis nappaamaan eteensä tulevan kissan. Ja ne kisut ei edes tajunneet että  tyrannisoia on täällä vaan lötköttelivät siellä ihan rauhaisan näköisinä...  Oli kyllä jännittävä päivä Glorian mielestä ja kotiin tuomisiksi saatiin vielä raakoja hirvenluita.:) Nams!

Nelli pisteli menemään...

2 kommenttia:

  1. Meidän koirat ei varmaan uskaltais mennä lähellekkään hevosta, Mila ei ainakaan. Sofista en oikeen tiiä miten reagoisi :)

    VastaaPoista
  2. Haastetta :) http://sofintassut.blogspot.fi/2012/10/11-kysymysta-ja-vastausta.html

    VastaaPoista