sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Blogi siistiytyi!

Ilmoitusluontoisena asiana päätin ilmoittaa, että olen hieman yrittänyt siistiä blogin ulkoasua ja sivuja. Glorian tiedot ja tulokset löytyvät nyt taulukoista eivätkä epäsiistinä jonona ja kalenterikin on nyt taulukko, joka on selkeämpi. Olen harjoitellut muutamia koodeja, jotka toivon mukaan selkeyttävät postauksia ja blogin ulkoasua muutenkin.

 Samalla, kun blogi siistiytyy haluaisin myös lukijoilta jotain palautetta. Mistä olisi kiva lukea tulevaisuudessa? Mikä blogissa on huonoa? Mikä kaipaa vielä harjoittelua? Onko teillä erikoispostaus toivomuksia ihan maan ja taivaan väliltä? Kiinnostaako pennun saapumista koskevat asiat tai kentien kysymyspostaus? Kaikkea saa ehdottaa ja toivoa. Ja kiitos kaikille ihanille kommentoijille! Olen todella kiitollinen pienimmästäkin kommentista, sillä ne kertovat ehkä parhaiten lukeeko tätä blogia kukaan. Eli kiitos aktiivisuudestanne.

5 kommenttia:

  1. Linkkaa blogi postaus, retkeily asiat ehdottomasti! Olisi myös kiva päästä näkemään joskus :) Mielipidepostauksia on aina kiva lukea, samoin kaikki ohjepostaukset. Ja pentuasiaa anna tulla niin paljon kuin sielu sietää, kerran se vain on pentu!

    Mun mielestä blogisi voisi olla inan leveämpi. Kuvat samanlevyisiksi kuin teksti ja voisihan tuon bannerinkin jo vaihtaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, että retkeily kiinnostaa. Kuusamon myötä siitä ainakin tulossa postausta. Ja niin olisi mahtavaa. Pitää yrittää järkätä se. Tää kesäkin humpsahti niin nopeaan ohi, että huh huh. Syksyllä vois yrittää sumblata jonkun päivän. Ja kiitos muistakin vinkeistä/toiveista. Banneriin mulla on tosi pätevä selitys... En halua vaihtaa ennen kuin saan muutaman vauvakuvan etten joudu heti uudelleen vaihtamaan.;)

      Poista
  2. Mie oon kans tykännyt retkeilypostauksista, koska hirveämmin ei olla Timin kanssa ikinä retkeilty, vaikka sitä ollaankin suunniteltu. Samoin kyllä haluan lukea pentupostauksia niin paljon kuin jaksat vaan kirjottaa! :D Ruoka- ja harrastusaiheiset postaukset kiinnostaa mulla aina eniten, mutta niitä peruskuulumisiakin on tosi mukava lukea, joten postauksien sisällöissä en muuttais mitään, koska oot jo tähän mennessä kirjoittanut tosi monipuolisesti!

    Kävin vilkaisemassa nuo välilehdet ja kyllä ne taulukot ym. näyttikin nyt selkeämmiltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että retkeily kiinnostaa. Sitä ainakin kuusamon myötä tulossa. Ja ruoka ja pentu aiheisia juttuja suunnitteilla. Ainakin hiivaan taipuvaisen koiran ruokinnasta/Glorian muonituksesta asiaa. Ja kiva, että myös ihan arkemme kiinnostaa, oon välillä miettinyt, että lukeekohan näitä kukaan. Ja hienoa, että selkeytyi!

      Poista
  3. Retkeilyä saisi olla. Jos täältä jotain huonoa pitää kaivaa niin liian vänän kuvia.

    VastaaPoista