perjantai 11. heinäkuuta 2014

SSKK:N Rally-Toko möllit 10.7.



Kävästiin Gn kanssa SSKK:n järkkäämissä Rally-Toko mölleissä. Olin ilmoittanut meidät kahteen alokasluokan starttiin. Möllit järjestettiin taivaallisen ihanan viileässä hallissa eikä me kyllä muuten oltaisi mentykään, kun Gloria on sen verran herkkis kuumalle säälle. Halli oli kumminkin vilpoinen, joten pikku muksun into pysyi ylhäällä.Annika oli meidän mukana ja ihanasti kuvasi meidän radan videolle ja otti toiselta kuvia. Video tulee kunhan saan sen tikulle. Laitan samalla myös taannoisista Seinäjoen mölleistä videon.

Aloitettiin siis kuudelta rataan tutustuminen. Molemmilta radoilta löytyi meidän inhokit.;) Käännökisä vasemmalle, joissa Gloria istuu hirmu herkästi sekä pujotteluja ja spiraali juosten. Mitä rääkkäystä...:) No ei vaan, sain vaan itse olla tarkkana nuissa liikkeissä. Ennen meidän rataa käytiin nopsaan ulkona pissillä ja testattiin muutamaa liikettä. Me ei olla treenattu rallya oikeastaan ollenkaan moneen kuukauteen. Pari päivää sitten otin neidin viideksi minuutiksi pihalle ja tehtiin lyhyt suora radan pätkä ja siinä meidän treenailut. Harjoittelemaan kumminkin oltiin lähdetty, joten otettiin radalle mukaan intoa ja malttia.

Eka rata mentiin kivasti palkatta, kun halusin testata "kokeen omaista" tilannetta. Gloria teki hyvin ja kun sai kehua niin ei se oikeastaan edes osannut kaipailla palkkaa paitsi vikoilla kylteillä. Muuten odotin melkein virheetöntä suoritusta, mutta Gloria kaatoi yhden tötsän eli siitä -3. No eipä mennytkään ihan niin hyvin. Tuomari oli arvostellut todella tarkasti, mistä itse pidin eli kaikesta mistä kokeissakin menisi pisteitä meni myös nyt. Lopullinen tulos oli 74/100. Nipin napin hyväksytty siis. Monet oli omia mokia. Aloitin esim. pujottelun väärältä puolelta siitä -10 (Siis oikeasti miten on mahdollista, kun vielä keskityin siihen, että aloitan sen oikein?) ja Gloria pääsi yhdessä eteen oikealta sivulle tulossa istahtamaan ilman, että huomasin joten siitäkin -10. Sitten muutama pieni virhe, jotka olisin myös voinut korjata oli tullut mukaan. Neiti porkkanahäntä teki kuitenkin täydellisen suorituksen omasta puolestaan ja sitä mieltä taisi olla tuomarikin, koska Gloria oli ekalla radalla tuomarin suosikki!:) No mutta kuka voisikaan vastustaa into piukeana tekevää vekkulia westiä?

Toinen rata meni omalta osalta paremmin ja Gloria veti samalla tavalla täysillä kuin edellisenkin. Nyt sain keskityttyä ja petrattua monta asiaa. Tällä kertaa kuitenkin suorituspaikoissa oli petrattavaa ja kolmelta kyltiltä tuli -1p ja kommentti, että suoritus lähemmäksi kylttiä. Tulokseksi tuli siis 97/100 mikä oli jo todella upeaa! Tällä irtosi toinen sija. Ihan mahtavaa. Gloria on kyllä ihan hirveän pätevä ja jaksoi keskittyä pienellä lepotauolla molemmilla radoilla. En voisi olla ylpeämpi. Virallisiin olisi suunta sitten marraskuussa! Kaikki postauksen kuvat (c)Annika. Ja iso kiitos Annikalle mukana olosta, kuvista ja tsemppauksesta!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti