keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Canicrossia ja kuumien päivien kuulumisia!




Eilen ei sitten ollut agilityä... Ohjaaja oli jälleen jättänyt ilmoittamatta, syynä oli kuulemma se että edellinen ohjaaja ei ole vielä antanut meidän yhteystietoja... Seli, seli sanon minä, mutta omapahan on asiansa. :// Pistää vaan ärsyttämään kun lampsitaan turhaan kentälle joka ikinen viikko! Tein sitten jokusen minuutin Glorian kanssa häiriö työskentelyä, kun sai hyvän häiriön edellisen rhmän pennuista/nuorista koirista. Seuruuta ja perusasentoa, kuumuus häiritsi joten koira teki aika löysästi...:P

Tessu rohkeni melkein uida...
Tänään käytiin sitten iltapv. lenkillä ja päästiin vähän järveen viilentymään. Gloriaa ei olis uinti huvittanut, mutta otin valjaista kiinni ja ohjasin neitiä veteen. Kun rupes peruuttelemaan en päästänyt ja kun lopetti löysäsin. Päälle kunnon kehut!:) Kyllä se sillain vähän kahlaili ja valelin vähän sen selkää vedellä. Neiti ei pitänyt tästä hommasta yhtään ja lähti lipettiin... Juu ja siis tänään oli hieman erimielisyyksiä tällä samaisella lenkillä, kun Glorialla oli terrierin itsepäisyys kohtauksia. Jäi koko ajan jumittamaan ja kun kutsuin niin ei tullut luokse yms. Kävin sitten hakemassa sen pois hajujen luota ja yritin ottaa pari onnistunutta luokse tuloa, mutta koiralla oli niin kova kiire pusikkoon että eihän siitä mitään tullut...

Gloria canicrossaa:





Hyiii kun on märkää...
Lenkkin jälkeen otettiin sitten nuo canicross videot, kun oli hyvät alkulämmittelyt tehty lenkin muodossa. Ei hirveesti viitsiny kuumalla juoksuttaa, mutta pari pätkää otettiin. Kaveri tomi meidän jäniksenä ja palkkas Glorian juoksun jälkeen. Hyvin veti tyttö, mutta ei tämä canicross ehkä meidän juttu ole... Juoksee pikemmin sen takia että juoksusta saa namia ja omistajan onnelliseks!:DKaveri otti kanssa pätkän kultsinsa kanssa. Hienosti veti Tessukin. Tuosta videosta sen verta että kone eisuostu tekemään alku/lopputekstejä noihin videoihin eli laiskuuttani en jätä niitä nuin!

 



Tän jälkeen mentiin taas uimaan. Samalla tuli jäähyttelyt. Gloria ei taaskaan tullut uimaan, mutta kahlaili vähän siinä rannassa. Eipä me muuta olla tehtykään. Ranta-koti väliä on tullu jonkin verran sahattua. En ole muuta viittiny treeniäkkään näin kuumalla, mutta en valita. Kivahan se on kun vihdoin lämmin!:)



Tessu otti odotellessa rennosti...


4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Köh kög, ei sitä nyt ihan vetämiseks voinu sanoa mutta jotain sinne päin ;D Kiva postaus :)

    VastaaPoista
  3. Onpas outoa käytöstä ohjaajilta kun tolllain jättää ilmottamatta peruutuksista :o Varmasti harmittavaa :/

    Heh, tuo on kyllä ainainen haaste koulutuksessa tuo westien itseppäisyys ;)

    VastaaPoista
  4. Sussu/ Kiitos! Kyllähän se Tessu veti nätisti, kuumuus tais vaan häiritä molempia...:D

    Eeva/ Juu, toi on kyllä tosi rasittavaa, mutta nyt aijotaan soittaa ennen seuraavaa krt. että saadaan vähän selvyyttä tähän. Ja juu nuo itsepäisyyskohtaukset on välillä raivostuttavia, mutta välillä pistää naurattamaan kun pienestä koirasta löytyy nuin paljon puhtia vastustaa omistajan tahtoa...:)

    VastaaPoista