torstai 12. heinäkuuta 2012

Jyväskylä KV 2012

Sinneppä siis... Glorian rekkapaprut lähti siis n.4pv sitten Latviaan. Luultavasti menee vähän aikaa että saadaan ne takas, sen jälkeen ne matkaa heti suomenkennelliittoon!:) Jyväskylä KV odottelee jo. Se onkin sitten meidän eka näyttely ja jännittää jo nyt kun ajattelee sitä. Yritän kirjoittaa tätä mahdollisimman nopeesti etten ehdi perumaan... Joo mut anyway, sinne ollaan menossa.

Eniten pelkään.
a) Sitä että Gloria sekoaa kun näkee muut westit.
b) Sitä että se alkaa haukkua ja räkyttää sekopäisesti kehässä.
c) Sitä että se ei näytä hampaita ja koko trimmi yms työ menee hukkaan kun saadaan EVA.
d) Sitä että itse mokaan/kaadun keskelle kehää.:)
e) Sitä että kaikki tujottaa murhaavasti kun en saa Gloriaa ruotuun...

Joo, siis toi lista voi jatkua vaikka kuinka pitkään, mutta lopetan tuohon!:P Tärkeintä oli nyt se että mahdollisimman moni kopeloisi Gloriaa ennen näyttelyä ja saatais mahdollisimman monet mätsärit tähän väliin! Sitten pari kuukautta ennen aloitetaan kuntokuuri, eli juoksua/hölkkää, epätasaista maastoa ja uintia! Sitten kun näyttely koittaa niin keskityn vain koiraan enkä välitä muiden katseista höykäsen pöläystä... Vien sen suoraan kehään ja arvostelun saatuani juoksen pois, näin se käy! Heh...  Äidin sain värvättyä viemään koira ilmoittautumisesta läpi, niin itse saan jännittää vain kehää...

Eka mätsäri on 31.8. Se on Jyväskylässä, ja järkkääjänä Suomen tiibetinmastifit ry. Sinne mennään harjoittelemaan. Tuossa alla kuvat nami seisotuksella ja ilman. Sorry toisen tarkennus ihan pyllyssä, mutta halusin panna tänne vertailu kuvat. Kumpi parempi teidän mielestä?
Ilman.
Namilla.










Naapuriin tuli pari pv. sitten pieni hauva vauva! Cairnterrierin pentu kyseessä. Suloinen kuin mikä ja oikein terhakka terrierin alku! Gloriaa ei ole vielä uskallettu viedä tapaamaan, mutta pian pääsee Gloriakin tutustumaan uuteen tulokkaaseen.
 




Sittn loppuun vielä treeniliivin suunnitelma. Elikkä eilen illalla innostuin etsimään netistä treeniliiviä, Hurtan treeniliivi olisi ollut hyvä, mutta mahdottoman kalliita enkä pitänyt nuista lifeguard väreistä...
Netti "kirppiksiltäkin" etsiskelin huonoin tuloksin... Päätin siis toteuttaa tämän ensi vuoden käsityössä! Luulen että voisi olla suht helppo toteuttaa, kun voi ottaa takista kaavat, ommella parit taskut eteen ja taakse, sitten ompelisi vaikka westiekerhon logon rintaan ja lisäisi renkulan johon voi laittaa avaimet/naksuttimen yms. roikkumaan!:) Ei varmaan keneltäkään samanlaista löytyis ja olis itselle juuri istuva ja hyvä!





7 kommenttia:

  1. Kyllä se näyttely hyvin menee! Yritä olla jännittämättä sitten, se tarttuu helposti koiraan (itse paraskin puhuja joo)..:D Ja turha etukäteen murehtia! Vaikka joku eva tuliskin, niin pohjalta pääsee vaan ylöspäin, kokemusta on:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos rohkaisusta!:D Jos saadaan paperit siihen mennessä niin kyllä me ollaan menossa... Ja eka näyttely niin en odota liikoja, jos se eva tulee niin sitten se tulee. onhan se harmittava juttu kun on valmistauduttu pitkään ja muuten mutta niin, turha etukäteen murehtia tuollaista...

    VastaaPoista
  3. Tuulenkoirissa on ollut myynnissä jo jonkin aikaa Berran uutta vastaavassa kunnossa oleva treeniliivi, kannattaa kurkata :)
    Lisäksi koirafoorumeiden kirppareilla on aina sillointällöin uusia/uudehkoja treeniliivejä myynnissä!

    Itse ostin oman treeniliivini Ilo-Villalta, saa esim.selkään otettua koiran kuvan tai/ja tekstiä. Lisäksi Berran verkkokaupassa on ilman painatuksia olevia treeniiivejä! :)

    VastaaPoista
  4. Kyllä se näyttely hyvin menee,kun et itse vaan jännitä liikaa!
    Blogisi on muuten aivan ihana!
    Itselläkin on westie ja siksi onkin tosi mielenkiintoista lukea blogiasi.

    Oma blogini löytyy täältä: http://www.neitiveenmukana.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Hertta ja Kerttu: Okei, kiitos vinkeistä!:) Käväsinkin kattelemassa ja tuolla Ilo-Villalla varsinkin oli kyllä niin hyvä laatuisen ja muutenkin hyvän näköisiä, mutta aika kalliita... Mutta toisaalta kestää pitkään ja niin edespäin joten tuolta vois saada hyvän ja kestävän.

    K: Kiitos, kiitos!:) Itsekkin tykkään lukea kaikenlaisia westie blogeja!:) Ja juu käynpä kurkkaamassa blogisi!:)

    VastaaPoista
  6. Hienoa että nyt olette menossa! Ja vaikka eka kerta menisikin mönkään (mitä en kyllä usko), niin ei kannata siihen lannistua. Gloria osaa varmasti olla nätisti, Sofi on ainakin kotioloissa välillä sellainen ärhenteliä tyyppi, mutta tuollaisissa isoissa tapahtumissa missä on paljon koiria niin on aina tosi nätisti, ei uskalla siellä alkaa isottelemaan ;) Ei kannata kyllä yhtään vilkuilla niitä muita koiria, siellä on osa sellaisia kehäkettuja, että itselle ainakin tulee kauhea alemmuuskompleksi, jos niitä seurailen :D Eli juuri niin kuin sanoit: ajatukset ja katseet vain omassa koirassa :)

    Itse esittäisin Glorian ilman namia, ryhti parempi. Käsiä olisi hyvä olla vaikka neljä, kun näitä westejä esittää, näin olen ainakin itse todennut :D Mutta kahdella on pärjättävä, munkin täytyy nyt kovasti harjoitella nää pari päivää Sofin kanssa asentoa ilman namia, kun lauantaina on näyttely... Apua kun olentaas löysäillyt enkä harjoitellut yhtään! Milan kanssa en jännitä näyttelyitä yhtään, mutta Sofin kanssa kyllä!

    VastaaPoista
  7. Juu, päätin että nyt taí ei koskaan... Kuitenkin harmittaisi jälkikäteen jos jättäis menemättä! Pari krt. olen tässä samaisessa näyttelyssä käyny turistina ja huomannut että eipä siellä westie kehällä näykkään kuin tosissaan ottavia kehäkettuja jotka on niin ammattimaisen näkösiä että jännittää kun vaa ajatteleeki niitten kanssa joutumista samaan kehään...:)
    Mutta jos ei mene hyvin eka kerta niin toka kerta menee sitte paremmin kun on kokemusta!:D Ja paljon onnea teille näyttelyyn, Sofi menee varmasti huippu hyvin kun katsoin teidän blogista jotain aiempia seisotuskuvia!

    VastaaPoista