maanantai 9. heinäkuuta 2012

Lenkille kera uuden kaverin!

Eilen käytiin liikuntapuiston pururadalla lenkillä Glorian ja Glorian uuden ystävän Nellin kanssa. Saatiin siis molemmat minä ja Gloria mukavaa seuraa lenkille.:) Kiitos siitä heille! Käytiin semmonen keskipitkä lenkki, kun oli ihan hurjan kuuma ja hiostava ilma. Olin unohtanut ottaa vettä mukaan pulloon joten ei voinut sitten käydä pidemmällä kun Gloria alkoi jo reilusti läähättää. Ukkonenkin alkoi tulemaan päälle, jyrisi jo ihan mukavasti!:D Muuten menikin kivasti, juteltiin niitä näitä ja Gloria tuli hyvin toimeen Nellin kanssa! Hyttyset oli kyllä vähän kiusana, vaikka olikin pitkähihanen päällä...
 
Liikuntapuiston valloittajat!
 

Tänään ja eilen hoidin sitten tuttujen westietä. Suuri ero kun vertaa Gloriaa (5v) ja tuttujen westietä (13v).:) Ihania persoonia on kyllä molemmat ja itsepäisyyttä löytyy... Käytin siis lenkit, pidin seuraa, annoin ruoat ja vaihdoin vedet... Mukavaa oli meillä.

Mennään myös tänään katsomaan kaverin cairni pentua. Varmasti terhakka terrierin alku, ikää vissiinki vähän yli 8vk!:) Tui, tui! Katsotaan jos Gloriankin pääsisi vähän ajan päästä tutustumaan häneen! Tulee itellekkin ihan pakosta pentukuume, kun untuu että joka puolella on pieniä terrieri vauvoja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti