keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Töllit möllit...

Seuraaminen taluttimessa.
Tänään treenattiin ahkerasti tokon ALO liikkeitä, tai ainakin osaa niistä. Eli seuruuta, perusasentoa ja liikkeestä maahan. Heti kun en suunnitellut treenejä kunnolla niin huomasihan sen miten se meni... Ensin meni hermo minulta ja sitten meni hermo koiralta. Eli kyllä se hyvä suunnittelu kannattaa. Seuruu onneksi sujuu jo paremmin, kontakti ei tipu läheskään niin paljon kuin ennen, kiitos naksuttimen! Mutta se liikkeestä maahan on täysi fiasko. Ei siitä kyllä voi odottaakkaan kymppi suoritusta kun ollaan vasta pari päivää kunnolla treenattu, mutta siis joudun käyttämään TOSI suuret vartaloavut ja silloinkin koira on vähän hämillään. Pitänee hidastaa tahtia eikä edetä liian nopeasti.

Olen ottanut nyt parin päivän ajan naksutinta mukaan kun treenaan ja sillä on alkanut jo lyhyessä ajassa näkyä tulosta. Seuraamisen kontakti paranee niin kuin jo sanoin. Nyt mennään jo pidempää pätkää ilman kontaktin tippumista. Onko kenelläkään lukioista/muista vinkkiä, käännöksien harjoitteluun? Yleensä kontakti tippuu juuri käännöksessä tai vaihtoehtoisesti joudun hokemaan käännöksen aikana seuraa,seuraa, seuraa että kontakti pysyisi...:// Tämä on tällä hetkellä se ongelman ydin.


Syy tähän treeni innostukseen lähti siitä kun luin koirat.comista että elokuussa on tulossa lähipaikkakunnalle möllit. Eli möllitoko jossa luokat mölli, ALO ja AVO. Osallistutaan ainakin mölliin ja jos rahkeet riittää silloin niin ALOon.:) Samassa tapahtumassa on kanssa mätsäri joten saadaan kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Näyttely treeniä ja meidän toko harrastus vauhtiin...


Meni hermo koiralla.;)
Sitte meni hermo mullaki...



Tää meni ihan ok.
Sitte seuruu taluttimetta.






































Agility peruttiin taas, koska paikkakunnalle parkkeeras tivoli, jonka piti parkkeerata sille kentälle juuri silloin kun meillä piti olla harkat. Seuraavalla viikolla alkaakin kuinkas ollakkaan tiistaina (agility pv.) mulla ripari. Ja se ripari loppuu, kuinka ollakkaan, tiistaina. Eli nyt jää kuta kuinkin kolmen viikon harkat väliin! >:(   Ärsyttää ihan suunnattomasti! Tämä agility harrastus ei nyt etene... Ajattelin että voisi käväistä joku pv. Jyväskylässä agilityn "irtokerralla". Siellä voi vissiinkin mennä treeneihin, sitoutumatta joka viikko menemään, eikä maksakkaan maltaita tällainen irtokerta.

5 kommenttia:

  1. Oltiin suurin osa Kemijärvellä sijaitsevassa Ailangan leirikeskuksessa, mutta käytiin parin päivän pituisella vaelluksella, joten metsässäkin tuli nukuttua. Lisäksi kävimme pari kertaa ihan vain päivän mittaisella vaelluksella..
    Oletko sie menossa vaellusriparille?

    VastaaPoista
  2. Juu olen menossa!:) Meillä kanssa nukutaan leirikeskuksessa ja päivisin tehäään vaelluksia lähituntureille... Juu ja sit yks yö nukutaan metässä/tunturilla!

    VastaaPoista
  3. Ei, mennään vissiin jonnekki Kittilään päin!:) En nyt muista leirikeskuksen nimeä, mutta se on joku vanha koulu siellä Kittilässä!:D

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista