sunnuntai 12. elokuuta 2012

Hurttalauma lenkillä

Heräsin tänään aikas myöhään, joskus kympiltä. Edellisenä päivänä oltiin sovittu parin kaverin kanssa pitkästä lenkistä, aamulla ei vielä ollut hajuakaan kuinka pitkä ja tapahtumarikas tästä lenkistä todellisuudessa tulisi.:) Matkaan lähdettiin siinä pikkuisen yhden jälkeen, kaveri sitten odottelikin minua ja toista kaveria viiden villakoiran kanssa. Ekaksi päädyttiin uiskentelemaan järveen, pari kuvaa siitä...











Sitten lähdettiinkin kohti metsää ja tärttämäkeä jossa oli tarkoitus kiertää lenkkiä. Päädyttiin tärttämäen päälle ja sieltä kalliolle josta lähti jyrkkä pudotus alaspäin rantaan. No mitä kolme blondia voivatkaan keksiä, päätimme lähteä yhdessä jyrkkää mäkeä alas kohti rantaa.:D Ihan hyvin päästiin alas, jyrkissä kohdissa käytettiin apuna koirien hihnoja jotka kiinnitettiin johonkin puunrunkoon...Välillä liuvuttiin kun sammaleet lähti alta luisumaan. Jännittävää vaihtelua perus lenkkeilyyn.
Meidän porukka, Gloria, Lola, Reeta, Nita, Africa, Same, .:)

 



Rannassa juotettiin koiruudet ja ne kävi vähän pulahtamassa. Laumamme pienin elikkä Nita lähti uidessaan menemään virran mukana. Minä sitten hyppäsin perään ja kävin uimassa pienen neidin takaisin. Höpsö neiti ei osannut uida takaisin rantaan. Ei se virta kovin kova ollut, mutta pieni oli niin hädissään ettei takaisin uinnista tullut mitään. Hyvin se tämän pikku episodin jälkeenkin porhalsi eteenpäin!

Ylösmeno olikin sitten juttu erikseen. Jyrkissä kohdissa hihnat olivat hyvä apu kun vedettiin toisiamme ylöspäin. Pohkeet ja reidet alkoivat pikkuisen panna vastaan puolessavälissä. Hurtatkin oli ihan poikki ja läähättivät oikeen kunnolla. Gloria työnsin takapuolesta ylöspäin ja välillä valjaat oli hyvä apu.  Ihana lenkki kyllä tuli heitettyä, kokonaisuudessaan aikaa meni vajaat 5h. Ei varmaan Gloriakaan ole koskaan yhtä pitkää lenkkiä käynyt! Kiitos mukavasta lenkkiseurasta!





2 kommenttia:

  1. ihanan oloinen blogi sinulla, liityin lukijaksi (:

    http://syypaasunhymyys.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiva juttu että tykkäät!:) Uudet lukiat on aina todella tervetulleita!

    VastaaPoista