keskiviikko 1. elokuuta 2012

Elokuun aloitus!


Maisema särkitunturin huipulta...

Viime yönä kotiuduin rippileiriltä lapista, otti kyllä 12h ajomatka aika koville... Mahtava viikko takana päin. Meidän ripari porukka oli kyllä mielettömän ihana, kiitos kaikille!;) Viikkoon sisältyi paljon hauskoja kokemuksia mm. vierailu husky tarhalla ja vaellukset tunturissa. Gloriakin oli kokenut riparini aikana muodon muutoksen!

Gloria trimmattiin siis viime tiistaina ja tuli ihan huippu hyvän näkönen. Nyt näkyy kuinka timmissä kunnossa tyttö on, oli meinaa kevällä jonkin verran sitä ylipainoa. Nyt paino on kivasti pysynyt kurissa ja kieppuu siinä 8kg paikkeilla. Marraskuussa siis näyttelyyn, sitä ennen viedään syyskuussa siistintään ja vielä juuri ennen näyttelyä on sitten vielä kerta! Turkista saatiin kuulla hyvää palautetta, karva on nyt palautunut tyypilliseksi westie karvaksi. Eli turkki saatiin leikkaamisesta huolimatta pelastettua, kiitos asiantuntevan trimmaajan!;)

Saatiin nyt sitten paljon tulevaa westie puuhaa elämään eli mennään Jyväskylään westielenkeille ja näyttelytreeneihin! Lisäksi ennen näyttelyä trimmaaja vissiin antaa vinkkejä westien laittamisesta näyttelyyn. Eli opin (toivottavasti) kaikki tupeeraamiset sun muut niksit. Kiva kiva... Mätsäreitä meillä on tässä kuussa väh. kaksi jos hyvin käy niin kolme. Saadaan paljon kokemuksia ennen virallista näyttelyä.

Petsie miittailuja ja  jos jonkin näköistä treeniä on tulossa myös tälle kuulle! Jyväskylässä käydään ehkä  tokon yksittäis treeneissä ja agility jatkuu ensi viikolla!:) Lisäksi suunnittelin pidempää tokokurssia, mutta se on vielä mietinnän alla.

 Heti ku tulin kotiin tuli mahdoton into puuhata koiran kanssa jotain ja koiralla mieletön into tehdä jotain. Édistettiin siis kosketuskeppi harjoittelua astetta vaikeampaan. Nyt siirsin kohteen kädestäni maahan sojottamaan ja aloin lähettää koiraa kepille! Video tässä alla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti