keskiviikko 8. elokuuta 2012

Toko liikkeet haltuun...

Tiedän että kuvattomat postaukset ovat tylsiä, mutta nyt ei ole kuvia saatavilla joten saatte jälleen kerran nauttia kuvattomasta postauksesta. Mietittiin siis että kuun lopussa käytäisi mätsärin yhteydessä korkkaamassa meidän eka möllitoko.(helpotettu sellainen)

 Juu ajattelin että se on sellanen huippu helppo, ehkä vähän seuruuta, luoksetulo, paikallaolo yksin ym. Juu yllätyinkin pahan kerran kun menin nyt lukemaan liikkeet jotka siinä pitää suorittaa... Eli luoksepäästävyys(ollaan reenitty kerran kaverin kanssa), paikkamakuu (sain käsityksen että ryhmässä, ei olla reenattu pitkään aikaan muiden koirien kanssa), yksi jäävä (eheh liikkeestä maahan menee niin pyllyyn kun olla ja voi), seuruu (ainoa joka menee hyvin), hyppy (ei ole treenattu ollenkaan) ja luoksetulo (no joo kai se menee ihan ok...
Eli näin... Ehkä se nyt jääkin meiltä välistä, jospa nuita tulis sitten vaikka ensi vuoden puolella tai parin kuukauden päästä niin voitaisi ehkä olla valmiita.:) Laitoin nyt tähän alas liikkeet ja meidän ongelmat niiden aikana!

Luoksepäästävyys
Ollaan harjoiteltu ainoastaan kaverin kanssa. Jos vieras ihminen lähestyy niin luultavasti Gloria peruuttaa/pujahtaa selän taakse piiloon. Ja jos ei tee mitään nuista niin ei anna katsoa hampaita eikä mitään muutakaan. Pitäisi alkaa treenata ahkerammin!

Seuraaminen taluttimessa/taluttimetta
Seuraaminen menee jo hienosti, kontakti tippuu välillä mutta paranemaan päin. Käännökset on meidän kulmakivi. Käännöksissä voisi sanoa että kontakti tippuu aina!

paikallamakuu 2min
. Yksin makaa varmasti n.1min. Tämä on suhteellisen helppo liike meille sillä luulen että Gloria ei ota häiriötä muista koirista. Kerran ollaan treenattu ryhmässä joskin hyvin lyhyttä aikaa ja palkkaa tuli kokoajan.

maahan meno seuraamisen yhteydessä
Tätä ollaan treenattu ahkerasti. Joudun yhä käyttämään yli suurta vartaloapua. Kai se pikkuhiljaa alkaa sujua...

Luoksetulo
Tämä on meillä vahva!:) Ei hirmusti ongelmia.

Seisominen seuraamisen yhteydessä
Ei olla vielä aloitettu treenaamista...

Estehyppy
Ei olla kokeiltu vielä ollenkaan.

Näyttää aika säälittävältä meidän osaamis alueet mutta hiljaa hyvä tulee!

1 kommentti:

  1. Se oon tosi kallista, yks tuubi maksaa jotai 20 €.. :s Mut on se kyl erittäin tehokastakin!

    VastaaPoista