torstai 16. elokuuta 2012

Match show- Jyväskylä

Eilinen iltapv. ja ilta hurahtikin mukavasti Jyväskylässä mätsärin merkeissä. Ajamaan lähdettiin neljältä ja napattiin kaveri matkalta kyytiin. Koira otti autossa rennosti eikä turhia hermoillut. Perille päästyämme käytiin ilmoittautumassa ja saatiin näytepurkki nappuloita, täysin viljattomia, soiattomia ja maitotuotteettomia... :) Gloria jopa söi niitä illalla ruoan seassa!

Sitte alkoi vihdoin muitakin saapua paikalle, oltiin hieman ajoissa tultu jo paikalle... Saatiin odotella vielä tunti ennenkuin kehät pääsivät alkuun. Katseltiin lapsi ja koira kilpailu, sekä Junior handler. Pikkuisen jäi kaivelemaan kun en junnuun mennyt vaikka haluttikin, mutta ensi kerralla sitten.:) Tuomari arvioi omasta mielestäni vähän oudosti ja tiputti yhden tosi hyvän tyypin, joka esitti koiran tosi kauniisti...

Näiden kehien jälkeen pääsi sitten kaikki kehät vauhtiin. Meitä vastassa oli todella hyvin esiintyvä ja kauniisti trimmattu bichon frise. Kierrettiin ympäri ja Gloria yritti koko ajan nuuskia maata ja laskea kaulaa alaspäin. Sitten mentiin pöydälle ja ensimmäistä kertaa meidän mätsäri historian aikana se seisoi nätisti pöydällä ja antoi MIES tuomarin käsitellä itseään mukisematta. Se hurtta vielä näytti sille hampaansa!:) Olin niin ylpeä pikkuisesta. Tuomari kehui vielä neidin karvaa ja päästi sitten alas pöydältä. Edestakaisin ja ympäri tehtiin vielä ja meni hyvin. Silti olin varma että bichonille menisi punainen, mutta toisin kävi. Saatiin pitkästä aikaa punainennauha!














Odoteltiin sitten aikasen kauan nauhakehien alkua. Nauhakehässä tiputtiin ensimmäisinä.:P No mutta varmasti vaikea päätös tuomarillekkin kun toistakymmentä huippua koiraa jotka seisoo kuin patsaat ja niistä pitää valita vaan neljä parasta... Niin, tosi vaikea homma! Toisaalta näytti että aikalailla mututuntumalla valitsi ne parhaat ja näytti kaikki olevan varmaan kokeneita näyttelyn kävijöitä. Mutta olin super tyytyväinen neidin käytökseen ja edistykseen joten hyvillä mielin lähdettiin kotiin! Kiitos Annikalle kuvista ja hyvästä mätsäri seurasta!;)




Punaisten voitto kolmikko

4 kommenttia:

  1. What i do not realize is if truth be told how you're no longer really much more well-liked than you may be now. You are so intelligent. You already know therefore considerably relating to this topic, produced me in my opinion consider it from a lot of numerous angles. Its like men and women aren't
    fascinated unless it is something to do with Lady gaga!

    Your personal stuffs great. Always deal with it up!

    Feel free to surf to my homepage; Jackpot 6000 Jackpot 6000

    VastaaPoista
  2. Eѵеrything is veгy open with a clear explanation of the issues.
    It ωas really informаtive. Yοur site iѕ verу hеlpful.
    Thаnκѕ fοr sharіng!


    my weblog: rhinoplasty

    VastaaPoista
  3. Whеn some one searсheѕ for hіs vіtаl thing, ѕo he/ѕhе neeԁs to be available that in ԁetаil, so
    that thing is maintaineԁ over heгe.



    My ωeblog :: nummeruрplysningen.
    se []

    VastaaPoista
  4. Excellent site. A lot of useful info here. I am sending it to some buddies ans also sharing in delicious.
    And naturally, thanks on your effort!

    My blog post :: Jackpot 6000

    VastaaPoista