sunnuntai 19. elokuuta 2012

Toivepostaus: Agilityä kuvien kera

Vihdoin pääsin tekemään tämän toivepostauksen meidän agilitytreeneistä!  Ensi kerralla meillä vaihtuu sitten ohjaaja ja ryhmä... Harmi juttu, oli niin mukava ohjaaja. Tällä kerralla kertailtiin aikalailla esteitä jotta pärjätään siinä toisessa ryhmässä. Uusina esteinä oli pussi ja A-este. Lisäksi kerrattiin keinu, rengas (jota Gloria ennen pelkäsi), kepit ja tietty hypyt. Meni hirmuisen hienosti kaikki ja Gloria pääsi rengas pelostaan. Tai oikeastaan tällä kertaa hyppäs suoraan, mikä lie pelottanut edellisillä kerroilla.


Kun esteet oli kerrattu mentiin loppuun pieni valssiharjoitus. Oli hyppy- putkeen(valssi ja koira toiseen käteen) hyppy ja putki. Se meni ihan hienosti mutta koira ei vielä ole valmis irtoamaan esteelle joten esim. tuon aidan jouduin näyttämään aika tarkasti minkä huomaa tuosta videosta! Paras lausahdus ohjaajalta treeneissä oli lyhennettynä: "Luet tätä koiraa todella hyvin!" Tämän jälkeen suorastaan leijuin pilvissä, varmaan kauneinta mitä minun ja Glorian yhteistyöstä on ikinä sanottu. :)


Välillä tottisteltiin...












Tässä vielä tämä video:


Eilen käytettiin Gloriaa uimassa lähistöllä olevalla hiekkarannalla. Ja Gloria ui tosi hienosti, otettiin ihana lelu mukaan joten sillä saatiin neiti uimaan. Gloria pääsi myös ekaa kertaa veneen kyytiin. Lisäksi vähäsen Tokoiltiin. Liikkeestä seis saatiin aika hyvälle mallille! Kaikki postauksessa olevat kuvat on (c)Sussu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti