perjantai 10. elokuuta 2012

Jos metsään haluat mennä nyt niin...

...takuulla yllätyt! Gloria nimittäin söi  itse mustikoita.:) Käytiin iltapäivällä lähimetsässä mustikassa ja Gloria pääsi mustikkareissulle mukaan. Ai että pieni neiti nautti kun sai vilistää menemään metsikössä ja kallioilla! Kuvia siitä!





















Gloria söi ihan innoissaan mustikoita mitä ei kyllä ole tehnyt aikoihin... Varasti kaikki varvut nenän edestä ja tuli viemään kaikki hyvät mustikka apajat!<3 Häntä vaan vipatti siellä pusikoissa kun neiti tuuhisteli menemään varvikossa! Samalla tuli käytyä mukavan pituinen lenkki ja hankittua piirakka marjat, tästä vaiheesta etenkin omistaja nauttii...:P Mutta kivaa oli kerätä hyvässä seurassa mustikoita.






Illalla oli kaupungin elorieha. Siellä käytiin riehumassa, no ei vaa... Ihmisiä oli paljon ja kaikenlaista toimintaa koko kaupunki täynnä. Myyntikojuja, näytöksiä ym. Tavattiin pari tuttuakin siinä. Gloria osasi ihan kivasti käyttäytyä mitä nyt sinkoili sinne tänne ja joka ikinen haju oli haisteltava niin tarkkaan. Sai vetää perässä koko hurttaa! Osallistuttiin Glorian kanssa paikallisen eläinkaupan "Näy pimeässä" kulkueeseen. Hurtille heijastinliivit ja -pannat päälle sekä omistajille heijastinliivit kanssa. Hieno kulkue oli, mukana oli jos jonkin näköstä koiraa griffonista tanskandoggiin. Hieno kulkue, kuva siitä tässä! Palkinto saatiin osallistumisesta. Pussukka joka sisälsi possukorvan, keksejä, palkkapaloja ym. ihanaa syötävää! Possukorva katosikin jo parempiin suihin.




Gloriallakin taisi olla kiva päivä, omistajalla ainakin. Hyvä kun sai oikein sosiaalistumis pommin. Paljon koiria ja ihmisiä samalla kertaa. Pieniä lapsiakin juoksenteli ympäriinsä eikä neiti välittänyt mitään...:) Harmi kun niin monet pienet olisi Gloriaa halunneet silitellä, mutta aina jouduin kieltämään. Voi harmi, mutta hyvä pelata varman päälle ettei sitten mitään satu! Mukavaa viikonloppua lukioille.:)
Keksejä, korvia, namuja, mitä koira ikinä voikaan toivoa...
Ylpeä neiti aarteensa kanssa!;)



2 kommenttia:

  1. Aapoki on kauhee marjamies! Eilen napsis karviaisia suoraan pensaasta piikkien seasta:DD

    VastaaPoista
  2. Voi, söpöä!:) Gloriakaan ei yleensä tykkää syödä marjoja, mutta tällä kertaa ne maisu ihmeen hyvin...

    VastaaPoista