tiistai 5. kesäkuuta 2012

Koiramaisia tapoja oppimassa:)

Noni, elikkäs tänään piti olla se agility, mutta eipäsollutkaan... Tosi raivostuttaa tämmöinen että ryhmäläisiä ei mitenkään informoida tulevasta... Viimeksi oli ongelmaa ton infon kanssa, mutta treenit oli sitten kuitenkin. Viimeksi sitten sanottiin että lähetellään sähkäriin viestiä onko ens viikolla treenit. No, minkäänlaista infoa ei tullu joten mentiin sitten ja eihän niitä harkkoja sitten ollutkaan...
Sama oli toisella ryhmäläisellä. Kentällä pyöri samaan aikaan koirakoulu joten me kysyttiin sitten että päästäänkö siihen niin ei turhaan tultu...:)
Gloria meni ihan hyvin. Otettiin jotain perus TOKO liikkeitten alkeita. Seuruuta, liikkeestä seis, paikka ja alussa ns. luoksepäästäyys tyyppinen harjoitus, niin että kaikilta koirilta katsottiin hampaat. Glorian kohdalla sanoin että pelkää miehiä ja annoin nameja käteen. Tämä  sitten antoi ne Glorialle ja ihan hyvin otti ne kädestä.:)
 Lopussa huomasi että neitiä alkoi jo väsyttää kun ei olla pitkään aikaan otettu mitään missä pitäisi hirmuisen kauan keskittyä. Tunti oli siis "hieman" liikaa näin pitkästä aikaa. Ja kun koiraa väsytti, alkoi minuakin ärsyttää kun koira kulkee nenä maassa ja korvat on vähän jossain... No, mutta olihan se ymmärrettävää.
Ihan kivat harkat oli, mutta olisin ehkä kaivannut yksilöllisempää ohjausta.(välillä meni vähän pyllylleen ja olisin ollut haluaks kyselemään miten koiran saisi toimimaan paremmin, mutta ohjaaja oli niin kaukana etten viitsinyt huutamaan alkaa) Toisaalta koirakoita oli niin monta että yksilö ohjaus olisi ollut mahdotonta... En sitten tiedä millainen ryhmä "kuvaus" on, että onko sitten sellaisen yleisharkkojen tyyliset ettei yksilöllistä ohjausta/ohjeita anneta lainkaan... Mutta kivaa oli ja saatiin häiriötä kunnolla!
Harkkojen jälkeen käveltiin sitten rantatietä pitkin kotiin uuden tuttavuuden kanssa. Eli bongattiin harkoista petsie/blogger tuttu jota käytiin morjestamassa ja käveltiin yhtä matkaa kotiin.:) Suunniteltiin että voisi mennä joskus lenkkeilemään yhdessä. Heidän blogiinsa pääset tästä!



Perjantaina tulisi lähtö leirille. Pitkä ajomatka edessä n.3h! Gloria joutuu pitkästä aikaa matkustamaan pienessä sviitissään, bogsissa. Ei varmaan kiva, mutta pitkällä matkalla turvallisin vaihtoehto! Sitä ennen pitää nyt arpoa tämä eläinlääkäri asia kuntoon. Glorialla on nyt siis ollut reilusti tätä rapsuttelua, korvien/silmien hinkkausta ja tassujen purua. Allergia tyyppistä on, mutta missään muualla kuin tassuissa ei iho punota... Hiivashampoo on auttanut jonkin verran joten nyt ollaan vähän kannattavaa vai eikö kannattavaa pisteessä. Jos sitä shampoo pesua jatkais vielä vähän aikaa, mutta olisihan se kiva tietää onko korvissa/tassuissa tulehdus vai johtuuko muusta... Monimutkaista tämä homma.
Illalla seisottelin Gloriaa pitkästä aikaa, ja kekkasin pöydän jolle se on kätsy asetella... Pari kuvaa siitä! Anteeks toi tausta on vähän häiritsevä, mutta yrittäkää kattoo koiraa.:)


Miksi, oi miksi se näyttää aina takakorkeelle?






5 kommenttia:

  1. Mullakin oli viime vuonna ongelmaa infon-kanssa meidän joillain koira-kurssilla... tein siitä kun multa jäi kaksi kertaa väliin koska ei infottu. Sain kurssista täyden hinnan takas :)

    Joo Gloria on tosiaan hieman takakorkea ja sillä on hieman notko selkä. Kannattaisi trimmatessa jättää hieman karvaa tuohon notko-kohtaan enemmän, varsinkin jos sinne näyttelyihin suuntaatte :) näyttää paremmalta profiili :) Monet korjailee koiriensa "virheitä" trimmin avulla :) (mm. minä ;))

    VastaaPoista
  2. Juu, pitäis varmaan tehdä valitus tosta huonosta infoamisesta!:) Olen tota takakorkeus/notkoselkä hommaa miettinyt että seisotanko oikeesti jotenkin huonosti vai onko sillä oikeesti lievää takakorkeutta. Pitääkin vinkata trimmaajalle.:)

    VastaaPoista
  3. millä oot tehnyt ton bannerin? on nimittäin hieno! :)

    VastaaPoista
  4. Käyppäs kattomassa : http://nellie-dellie.blogspot.fi/2012/06/tammoinen.html

    VastaaPoista
  5. Koiratyttö// Kiitos!:) Ihan picasalla olen "taiteillut". Joissakin kuivissa Gloria näyttää kyllä hieman puhkipalaneelta...
    Annika// Kiitos! Kävin kurkkaamassa, lisään sen blogiini piakkoin!:D

    VastaaPoista