maanantai 25. kesäkuuta 2012

Vihdoinkin!

Moikkelis koikkelis!:) Kuten vihdoin huomaatte blogia ei tarvinnut poistaa vaan lukiat palkki näkyy vihdoin! Sain apua nerokkaalta petsieläiseltä, kiitos tuhannesti! Nyt voi siis uudet lukiat(jotka on enemmän kuin tervetulleita ) tulla seuraamaan meidän elämäämme...

Lisäksi blogin ulkoasu uudistuu jossain välissä piakkoin kunhan saadaan banneri kuvia näpsittyä harrastusten parissa. Eli nero ystäväni lupasi tehdä meille ulkoasun! Kiitos siitä paljon.:D Itse en osaa värkkäillä kuin jotain picasa kyhäelmiä joten parempi pyytää kokeneempi apuun. Toi nykyinenki hieman pukipalanut ja aika säälittävä ilmestys...:P

Gloria viettää tyytyväisenä lomapäiviä...

Juu sitten muihin aiheisiin eli viimonen nenäpunkki tabletti lähti tänään joten karanteenia ei jäljellä enää kuin tämä viikko loppuun! Sitten pääsee taas meidän harrastukset elpymään... Tosiaan agi ohjaaja sanoi että voitais jo huomenna tulla agittelemaan, eihän se agility mitään muiden koirien haistelua ja peuhaamista ole mutta päätin jättää vielä huomisen väliin. Tassut ja muut paikat on ihan mukavasti lähtenyt paranemaan. Nuolemista yritetään estellä mitä pystytään ja Glorialla onkin koppa päässä aina lääkintöjen jälkeen. Päältä tassut on jo miltei normit, väleissä esiintyy yhä punoitusta.

Ei muuta, näitä "turhia" postauksia on tullut nyt turhan paljon mutta lupaan että pian alkaa elpymään nämä postaukset kun päästään ihmisten ilmoille.:)


2 kommenttia:

  1. Nyt voit varmaan sitte auttaa muaki ton lukija boxin kans? ((:
    jaja hyvä et karanteenit loppuu! (((:

    VastaaPoista
  2. Juup, voin auttaa elikkäs mä tein niin että vaihdoin blogin osotteen, kävin kurkkaan näkyykö lukiat ja sitten vaihdoin osotteen takaisin entiseen...:) Yksinkertainen ratkaisu! Ja juu karanteenin loppuminen on hyvä asia, olen niin odottanut agiin ja mätsäreihin pääsyä.

    VastaaPoista