lauantai 23. kesäkuuta 2012

Sitä yleistä löpinää siis??

Juu, eli vaikka kysely ei vielä ole loppunut ovat tasoissa yleinen löpinä, lisää kuvia ja lisää videoita... Näillä eteenpäin siis?:) No tässä nyt ainakin sitä yleistä löpinää sitten!
Eli juhannus meni mukavissa merkeissä. Mustista ja Mirristä käytiin edellisenä päivänä pari luuta ja herkkuja hakemassa Juhannuksen kunniaksi. Toisen neiti söi tai järsi mitä sai irti ja toinen on nyt hyvässä piilossa mitä kukaan ei tiedä...(kiva kun se mädäntyy johki sohvan nurkkaa ja rupee haisemaan:P) Juu mutta eipä kummempia juhannuksesta, mukavaa oli!

Tänään sitten muistuteltiin Tokoa mieleen. Eli vähäsen otin Glorian kanssa seuraamista, perusasentoa, paikkista ja vähän otin uutena liikkeenä liikkeestä maahan. Hyvin se muisti paitsi yhä niitä pieniä juttuja pitää parannella vaikka sitten kun päästään johonki ryhmään syksyllä!

Treenasin myös kosketuskeppiä ja naksuttimella seisomista(ei näyttely vaan toko). Kosketuskeppi on yhä kirkkaasti mielessä. Aloin jo lähettää koiraa koskemaan keppiin.(se oli kyllä vähän hakusassa) Seis meni ihan ok:sti mutta opittavaa riittää reilusti!

Eilen tein päätöksen J-kylä KV:n suhteen ja jänistin/järkeilin että ei olla vielä valmiita! Nenäpunkin takia meillä jäi muutamia mätsäreitä käymättä ja kotona ei oikeastaan pöydällä seisomista voi harjoitella kunnolla. Lisäksi mitä koirat.comin tapahtumakalenteria kattelin ei heinä-, elo-, syyskuulle ollut yhtään mätsäriä tiedossa vielä. Tietysti jos olisin hyvin reipas niin kerkeisin, mutta kun en ole niin aion odottaa ensi kesää!:P Sitä paitsi mikäs kiire meillä, Gloria ei tule pentuja koskaan saamaan joten näyttelytuloksilla ei ole kiirettä ja haluan sieltä ainoastaan arvostelupaperit parilta tuomarilta.:) Sitä paitsi Gloria pääsee avoimeen vielä monta vuotta... Joten nyt käydään mätsäreissä, hoidetaan tuo allergia jotenkin pois ja harjoitellaan niin josko me ensi kesänä sitten oltaisi valmiita. Eh, eh sopii epäillä!

Sitten vielä olen suunnitellut Canicross opettelua tähän kesän loppuun... Tarvike keskuksessa on ihan hyvä vetovyö tällaiseen juoksen silloin tällöin meininkiin joten sieltä hankkimaan sellainen kapistus. Glorian valjaat ei ihan täydellisesti istu, mutta kuitenkin niin että jos ei hirveällä voimalla vedä ja vain silloin tällöin harjoitellaan niin hyvät on! Pikkuveljen ajattelin pyytää jänikseksi jotta Gloria oppis juoksemaan edellä.

Tässä kuvassa näkyy se vetovyö!

Paljon suunnitelmia on, katsotaan taas mitkä näistä toteutuu!:) Tuo nenäpunkki kyllä vähän lannisti tuota harrastus intoa sillä sitä esiintyy niin paljon ja jotkin koirat sairastaa sitä oireettomana eli se voi uusia heti kun Gloria tapaa koiran jolla tuo nenäpunkki on oireeton. Mikä olisikaan parempi paikka levitä kuin mätsärit, koiratapaamiset ja harrastus porukat. Mälsiä nämä mutta tämän takia en aijo harrastamista lopettaa. Jatkossa kyllä taidan olla ilkeä, mutta mätsäreissä Gloria saa haistella vain tuttujen koiria ja muuten treenaan itsekseni ja heilun lähiympäristössä ennen kehien alkua.


Paukkupeikkojen mätsäri 2012 SIN3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti