lauantai 2. kesäkuuta 2012

Sataa, sataa ropisee...



http://vironpera.blogspot.fi/2010_05_01_archive.html Kuva tuolta!

"Kiva"  kesäloman aloitus. Ulkona märkää ja sataa vettä niin että lenkin jälkeen oltiin märkiä sekä koira että minä... No, mutta itse kuitenkin jotenkin tykkään sateesta!;) Oli ihana juosta Glorian kanssa metsässä, kun ympärillä on vihreetä, ilma on raikas ja koira ihan villinä... Mitä sen rinnalla merkitsee märät lenkkari, päätä myöten liimautuvat hiukset ja vettä valuva takki?:) Punainen sadepuku me laitettiin päälle, mutta jostain mystisestä syystä hellyin ja otin sen pois...  Lenkin jälkeen yritin kuivata neidin mahdollisimman hyvin, sillä tassuissa puskee taas hiiva päälle. Oliko sitten ruoka-aine allergia, kosteat tassut vai joku muu mutta nyt ne on taasen kerran punaiset ja kutisee. Viikko ollaan menty taas 2krt päivässä shampoo pesu ja illalla rauhoittava suihke! Jos ei ensi viikolla parane niin matkamme käy jälleen eläinläääriin ja salapoliisi työtä tulossa kun allergian alkuperä täytynee saada selville. Olkaa ihmiset onnellisia jos teillä ei ole tällaisia vaivoja ja koiranne ovat terveitä...
Leirikirje tuli eilen ja hauska viikonloppu tulossa kirjeen perusteella. Ensi viikon perjantaina alkaa ja sunnuntaina loppuu. Päästään harkkaamaan vähän TOKO:n perusliikkeitä ja hiukan agia. Näyttelytouhuja myös luvassa.:) Ohjaaja saa kyllä varoa sillä aijon heti sisälle päästyäni pommittaa häntä kysymyksillä kaikista mahdollisista lajeista! Sitä ennen käyn ostamassa Glorialle ja itselleni Cani-Cross vyön.
Sitäkin päätettiin nyt kokeilla! Ensin varmaan "jäniksen" kanssa mutta sen jälkeen varmaan pieniä vetolenkkejä luvassa jos neiti oppii vetämään! Hauskaa kesäloman alkua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Haaste blogissani :) Suora linkki http://tollingtrindys.wordpress.com/2012/06/02/11-kysymyksen-ja-vastauksen-haaste/

    VastaaPoista
  2. Joo on ekat viralliset ja koitan laittaa kehäjuttuja ja näi :D mullakaa ei oo mitään hajua et miten ne toimii :D kai se siit sit ((:

    VastaaPoista